Muhtemelen fark olsa bile bizim anlayabileceğimiz seviyelerde olmaz. Burda seçimi kartın kalitesine göre yapacaksın ve Asus her zaman en dayanıklı ürünleri üretmiştir. Asus modelin daha az ısınan daha az ses çıkaran olacaktır.
Stokta ki mağazalar seçeneği yazıyordu. Antalya'da yaşıyorum telefonla aradım gelip alabileceğim söylediler, Ventus üzmez derseniz onu alayım diyorum belleği 16'ya çıkarmak için ama öyle çok ısınan bir kart ise hiç bulaşmak istemem, aralarında 3-5 fps varsa sıkıntı olmaz benim için abartı bir fps değeri olmadıkça.
Ekran kartını aldım yanında bir de Asus B365M-A modelini aldım anakart olarak, kart inşallah çok ısınmıyordur fiyatı güzel olduğu için bunu tercih ettim.
Şu konuya bakar mısın rica etsem,parçalarımız neredeyse aynı kullanıcı deneyimin olduğu için hem sorularıma daha net cevap alırım hem de yorumunu merak ediyorum teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar indirimde bilgisayar toplamaya başladım birkaç ürünü aldım, aldığım ve almadığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum sistem sizce nasıl olmuş? Ekran kartı: MSI GeForce GTX1660 Ti Ventus XS 6G ( alındı ) Anakart: ASUS Prime B365M-A ( alındı ) İşlemci: i5 9400F. Bellek: Corsair...