ASUS GTX1660 Ti ROG STRIX vs MSI GTX1660 Ti Ventus XS 6G OC

197823

Kilopat
Bu iki kart arasında FPS farkı kaç olur sizce? MSI çok ısınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI VENTUS olan model bu linkte 2100 lira olarak gözüküyor. 1684 olan sipariş verilemiyor. Sebebini anlayamadım.

Muhtemelen fark olsa bile bizim anlayabileceğimiz seviyelerde olmaz. Burda seçimi kartın kalitesine göre yapacaksın ve Asus her zaman en dayanıklı ürünleri üretmiştir. Asus modelin daha az ısınan daha az ses çıkaran olacaktır.

MSI VENTUS olan model bu linkte 2100 lira olarak gözüküyor. 1684 olan sipariş verilemiyor. Sebebini anlayamadım.
Stokta ki mağazalar seçeneği yazıyordu. Antalya'da yaşıyorum telefonla aradım gelip alabileceğim söylediler, Ventus üzmez derseniz onu alayım diyorum belleği 16'ya çıkarmak için ama öyle çok ısınan bir kart ise hiç bulaşmak istemem, aralarında 3-5 fps varsa sıkıntı olmaz benim için abartı bir fps değeri olmadıkça.

Ekran kartını aldım yanında bir de Asus B365M-A modelini aldım anakart olarak, kart inşallah çok ısınmıyordur fiyatı güzel olduğu için bunu tercih ettim.

Ben Ankara'da yaşıyorum ve en yüksek 65 66 derece gördüm. Antalya biraz daha sıcaktır ama yine de çok ısınacağını sanmıyorum Hayırlı olsun kartınız.

Ben Ankara'da yaşıyorum ve en yüksek 65 66 derece gördüm. Antalya biraz daha sıcaktır ama yine de çok ısınacağını sanmıyorum Hayırlı olsun kartınız.
Şu konuya bakar mısın rica etsem,parçalarımız neredeyse aynı kullanıcı deneyimin olduğu için hem sorularıma daha net cevap alırım hem de yorumunu merak ediyorum teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…