dhanylmz Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 2 19 Kasım 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben Ryzen5 2600X ile birlikte GTX1660S ekran kartı aldım. Monitörümden AMD FreeSync Premium ayarını açtım ama bunu ekran kartı ayarlarından bulamadım. Sizce nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
Merhaba arkadaşlar. Ben Ryzen5 2600X ile birlikte GTX1660S ekran kartı aldım. Monitörümden AMD FreeSync Premium ayarını açtım ama bunu ekran kartı ayarlarından bulamadım. Sizce nereden bulabilirim?
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 19 Kasım 2020 #2 Nvidia tarafında FreeSync değil, G-Sync vardır. Fakat FreeSync monitörlerde G-Sync de açılabilir. Bunun için YouTube'da bir gezintiye çıkmanız yeterli.
Nvidia tarafında FreeSync değil, G-Sync vardır. Fakat FreeSync monitörlerde G-Sync de açılabilir. Bunun için YouTube'da bir gezintiye çıkmanız yeterli.
dhanylmz Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 226 Çözümler 2 19 Kasım 2020 #3 Kestek0 dedi: Nvidia tarafında FreeSync değil, G-Sync vardır. Fakat FreeSync monitörlerde G-Sync de açılabilir. Bunun için YouTube'da bir gezintiye çıkmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim, peki HDMI kablosu ile G-Sync kullanılabiliyor mu?
Kestek0 dedi: Nvidia tarafında FreeSync değil, G-Sync vardır. Fakat FreeSync monitörlerde G-Sync de açılabilir. Bunun için YouTube'da bir gezintiye çıkmanız yeterli. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim, peki HDMI kablosu ile G-Sync kullanılabiliyor mu?
Enver_PasHa Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 338 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #4 dhanylmz dedi: Cevabınız için teşekkür ederim, peki HDMI kablosu ile G-Sync kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... GTX 1660 ekran kartımla HDMI G-Sync açamadım ama Display Port'la açılabiliyor.
dhanylmz dedi: Cevabınız için teşekkür ederim, peki HDMI kablosu ile G-Sync kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... GTX 1660 ekran kartımla HDMI G-Sync açamadım ama Display Port'la açılabiliyor.
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 19 Kasım 2020 #5 dhanylmz dedi: Cevabınız için teşekkür ederim, peki HDMI kablosu ile G-Sync kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu ile FreeSync kullanırsınız fakat G-Sync kullanamazsınız.
dhanylmz dedi: Cevabınız için teşekkür ederim, peki HDMI kablosu ile G-Sync kullanılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu ile FreeSync kullanırsınız fakat G-Sync kullanamazsınız.
M.U.M Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 690 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et