ASUS GTX560 TI 448 CORES performansı hangi karta eşit?

Makaleler
287
Yer
İstanbul
ASUS GTX560 TI 448 CORE, yani 448 çekirdekli GTX 560 Ti, GTX 570 performansı sunan bir karttır. HD 6970 ila HD 7850'ye yakın bir performans sunmaktadır. Bu karttan ucuza satılan HD 7850 modelleri mevcut fakat kartın DirectCU II soğutması ile kart OC edilerek karttan çok daha yüksek performans elde edilebilir. Bu bağlamda aradaki fiyat farkını gözardı edip kullanıcılar ASUS kalitesine yönelmektedir.

Kart şu anda Vatan Bilgisayar'ın en çok satan ekran kartıdır:

VATAN COMPUTER

Oyundan oyuna değişebilir. Sadece 1 oyunda geçtiğine inanıyorum ben.

Ancak bu lafı unutmayalım hepimiz biliyoruz ki GTX 570 GTX 560 serisi kartlardan öndedir. Recep abi senin de dediğin gibi soldan ikinci rakam önde bir kere.

Kart şu anda Vatan Bilgisayar'ın en çok satan ekran kartıdır:

Evet onun bir diğer sebebi de o karta özel güzel bir indirim vardı Vatan Bilgisayar'da. Geçen hafta ben de şahit oldum ekran kartı alırken. Hala varmı bilmiyorum o özel indirim.

Sadece bir oyunda geçmiyor. Yukarıdaki tablo, bütün oyun testlerinin derlenmesiyle oluşan bir tablodur.

Yalnız hala düz GTX 560 ile GTX 570 benchmarklarını paylaşıyorsun. Yani kaç defa söylememiz gerekiyor bu kartın 448 Core modeli olduğunu?

Bak buradaki tabloya göz at ve iki farklı GTX 560 modeli olduğunu öğren. Yukarıdaki gibi konuyla ilgisi olmayan tabloları da paylaşmayı bırakmanı rica ediyorum senden:

GeForce GTX 560 Ti | Specifications | GeForce

Paylaştığın sonuçlar GTX 560 Ti'a ait. Bahsedilen kart ise GTX 560 T 448 Core..

Ayrıca paylaştığın tablo FPS tablosu değil, ekran kartının yük altında ne kadar ses çıkardığını gösteren desibel tablosu. Lütfen biraz daha iyi araştıralım...

Bu da BF3 testi. Aradaki FPS farkı: 1 ila 2.7...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…