Asus gtx580 için ne kadar güç kaynagi takmaliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartınız minimum 600 watt güç gereksinimi duyuyor. Tabi bu sadece ekran kartı için değil Diğer donanımlar ile beraber. Ortalama 750-800 watt lık bir psu işinizi görür.

Ekran kartınız minimum 600 watt güç gereksinimi duyuyor. Tabi bu sadece ekran kartı için değil Diğer donanımlar ile beraber. Ortalama 750-800 watt lık bir psu işinizi görür.

Öncelikle kendi cümlenizde çelişiorsunuz. Ekran kartı mı 600 Watt güç tüketiyor yoksa sistem mi? GTX 580, yaklaşık en fazla 250 Watt tüketir. Bu bağlamda 750 Watt biraz fazla. Size 600 Watt rahatlıkla yetecektir.

Ayrıca PSU hesaplama araçları yalan dolandan ibaret, haberiniz olsun

Sadece ekran kartını hesapladım Minimum 224 Maximum 274 çıktı. Site kendi güç kaynağını satmıyorki bir çıkarı yok yani. Diğer sitelerdede kullanılan hesaplama bu siteden alıntı. Yine de ortalama bir değer veriyor.

Benim orada anlatmak istediğim şey bu ekran kartının kullanıldığı sistemlere en az 600 wattlık psu öneriliyor. Bende ileride başka şeylerde takarsa diye 700 önerdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…