Asus gtx650ti vs asus gtx660

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Halil Toprak

Hectopat
Hangisi daha performanslı? Ben almıyorum sadece aklıma takıldı. İki ekran kartınında hızları ve performansları aynı.

GTX 660 ekran kartı daha yeni nesil GTX 560Ti eski. Ama GTX 560' nın yanında Ti işareti var bu ondan daha üstün olduğunu belirtiyor değil mi?

Evet beyler ve bayanlar soru gayet açık hangisi daha performanslı.
Ben almıyorum sadece aklıma takıldı. İki ekran kartınında hızları ve performansları aynı.

Hızları ve performansları aynı değil. Bunu nereden öğrendin bilmiyorum ama saçma.

Tabiki gtx 660 daha performanslı ve daha ileride.

- - - Güncellendi - - -

Sorunuz da' da belirtmişsiniz. İki ekran kartınında hızları ve performansları aynı. tavsiyem : asus gtx660 :https://www.vatanbilgisayar.com/asu...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62724

Aynı değil!

Hızları ve performansları aynı değil. Bunu nereden öğrendin bilmiyorum ama saçma.

Tabiki gtx 660 daha performanslı ve daha ileride.

- - - Güncellendi - - -

Aynı değil!

Söylediğin cümleye kattiyen katılmıyorum hocam. Vatan computer'ın sitesinde karşılaştırmalara bakarsan elbet göreceksin. Diğer sitelerde de araştırdım GTX 660 çok az bir farkla önde.

Peki hangi özellikleri aynı detaylı bir şekilde bilgilendirir misin beni rica ediyorum.

Hocam ilk önce o sitede yanlışlık var ise bende onun yanlışçısıyım. Nasıl bir cümle olduysa artık. Ben sadece Asus firmasının ürettiğini diyorum.

Ekran Kartı MarkasıNVIDIANVIDIA
VGA Chipset ModeliGTX650 TiGTX660
VGA SlotPCI Express 3. 0PCI Express 3. 0
Hafıza (RAM) Kapasitesi2 GB2 GB
Bellek TipiGDDR 5GDDR 5
Bellek Hızı6008MHz6008MHz
Bellek Arayüzü192 Bit192 Bit
Çekirdek Hızı1020MHz1020MHz
Bağlantı ÖzellikleriDVI , HDMI , Display PortDVI , HDMI , Display Port

Burdan bakabilirsin.

- - - Güncellendi - - -

GTX650> GTX650 Tİ> GTX650 Tİ Boost> GTX660> GTX660 Tİ
Teşekkür ederim.

Hocam ilk önce o sitede yanlışlık var ise bende onun yanlışçısıyım. Nasıl bir cümle olduysa artık. Ben sadece Asus firmasının ürettiğini diyorum.

Ekran Kartı MarkasıNVIDIANVIDIA
VGA Chipset ModeliGTX650 TiGTX660
VGA SlotPCI Express 3. 0PCI Express 3. 0
Hafıza (RAM) Kapasitesi2 GB2 GB
Bellek TipiGDDR 5GDDR 5
Bellek Hızı6008MHz6008MHz
Bellek Arayüzü192 Bit192 Bit
Çekirdek Hızı1020MHz1020MHz
Bağlantı ÖzellikleriDVI , HDMI , Display PortDVI , HDMI , Display Port

Burdan bakabilirsin.

- - - Güncellendi - - -

Teşekkür ederim.

Mağazada gördüğün bu ibarelere dayanarak yorum yazıyorsunuz ya...

Birkaç gönderi paylaşayım o halde. Biraz daha araştır.

GeForce GTX 660 vs 650 Ti Boost

https://www.technopat.net/forum/mas...ectcu-ii-gtx650-ti-boost-arasindaki-fark.html

Gtx 660, Gtx 650 Ti dan bir adım önde bir karttır. Overclock kapasitesini de eklediğinde 660 daha da öne çıkıyor.

Mağazada gördüğün bu ibarelere dayanarak yorum yazıyorsunuz ya...

Birkaç gönderi paylaşayım o halde. Biraz daha araştır.

GeForce GTX 660 vs 650 Ti Boost

https://www.technopat.net/forum/mas...ectcu-ii-gtx650-ti-boost-arasindaki-fark.html

Gtx 660, Gtx 650 Ti dan bir adım önde bir karttır. Overclock kapasitesini de eklediğinde 660 daha da öne çıkıyor.

Beni bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Ve yardım eden etmeyen herkese teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı