Halil Toprak
Hectopat
Hangisi daha performanslı? Ben almıyorum sadece aklıma takıldı. İki ekran kartınında hızları ve performansları aynı.
Evet beyler ve bayanlar soru gayet açık hangisi daha performanslı.
Ben almıyorum sadece aklıma takıldı. İki ekran kartınında hızları ve performansları aynı.
Sorunuz da' da belirtmişsiniz. İki ekran kartınında hızları ve performansları aynı. tavsiyem : asus gtx660 :https://www.vatanbilgisayar.com/asu...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62724
Hızları ve performansları aynı değil. Bunu nereden öğrendin bilmiyorum ama saçma.
Tabiki gtx 660 daha performanslı ve daha ileride.
- - - Güncellendi - - -
Aynı değil!
Söylediğin cümleye kattiyen katılmıyorum hocam. Vatan computer'ın sitesinde karşılaştırmalara bakarsan elbet göreceksin. Diğer sitelerde de araştırdım GTX 660 çok az bir farkla önde.
Peki hangi özellikleri aynı detaylı bir şekilde bilgilendirir misin beni rica ediyorum.
Ekran Kartı Markası | NVIDIA | NVIDIA |
VGA Chipset Modeli | GTX650 Ti | GTX660 |
VGA Slot | PCI Express 3. 0 | PCI Express 3. 0 |
Hafıza (RAM) Kapasitesi | 2 GB | 2 GB |
Bellek Tipi | GDDR 5 | GDDR 5 |
Bellek Hızı | 6008MHz | 6008MHz |
Bellek Arayüzü | 192 Bit | 192 Bit |
Çekirdek Hızı | 1020MHz | 1020MHz |
Bağlantı Özellikleri | DVI , HDMI , Display Port | DVI , HDMI , Display Port |
Teşekkür ederim.GTX650> GTX650 Tİ> GTX650 Tİ Boost> GTX660> GTX660 Tİ
Hocam ilk önce o sitede yanlışlık var ise bende onun yanlışçısıyım. Nasıl bir cümle olduysa artık. Ben sadece Asus firmasının ürettiğini diyorum.
Ekran Kartı Markası NVIDIA NVIDIA VGA Chipset Modeli GTX650 Ti GTX660 VGA Slot PCI Express 3. 0 PCI Express 3. 0 Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB 2 GB Bellek Tipi GDDR 5 GDDR 5 Bellek Hızı 6008MHz 6008MHz Bellek Arayüzü 192 Bit 192 Bit Çekirdek Hızı 1020MHz 1020MHz Bağlantı Özellikleri DVI , HDMI , Display Port DVI , HDMI , Display Port
Burdan bakabilirsin.
- - - Güncellendi - - -
Teşekkür ederim.
Mağazada gördüğün bu ibarelere dayanarak yorum yazıyorsunuz ya...
Birkaç gönderi paylaşayım o halde. Biraz daha araştır.
GeForce GTX 660 vs 650 Ti Boost
https://www.technopat.net/forum/mas...ectcu-ii-gtx650-ti-boost-arasindaki-fark.html
Gtx 660, Gtx 650 Ti dan bir adım önde bir karttır. Overclock kapasitesini de eklediğinde 660 daha da öne çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.