Asus Gtx650Ti vs Asus Gtx750Ti

Neredeyse performans açısından Gtx 650Ti Boost ile 750 Ti kafa kafaya . Çok çok ufak bir şekilde Gtx 650Ti Boost önde ama bu farkı anlayamazsın bile . 650 Ti Boost kullanıyorum . İlerleyen zamanda değiştirmeyi düşünüyorum çünkü güncel oyunlarda çok verim alınabilecek bir performansa sahip değil .

GTX6xx serisi yerine, 7xx serisine yonelin. 750 Ti fiyatina Powercolor R9 270 Turboduo mevcut ve daha performansli.

@Silinen üye abi nedir bu Nvidia düşmanlığı sende ? Arkadaşım bak bu adamı dinle sen R9 270 al .

Daha yuksek performansli ve ayni fiyata veya daha ucuz olan ekran kartini onermez misin? Ben de oyle yapiyorum. Nvidia ile alakasi yok.

Pekala .

Son düzenleme:
Arkadaşım saçma sapan konuşma. Oyun boşta iken daha kartı zorlayacak bir grafik yok iken 650TiB azıcık önde. Ama zor grafiklerde, patlamalarda 750Ti önde. Videoyu baştan sona izledim. @Silinen üye sen @Akif arkadaşımın ve benim dediğimi yap, 750Ti al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…