Vatanın yaptığı şeytanlık aga, fiyatları şişirip hafta sonu %25 indirim yapıyor ve diğer sitelerle aynı fiyattan %8, %5 gibi indirimle satıyor. Benim güzel ülkemin uyanık geçinen insanları da %25 indirim olduğunu sanıyor Hafta içi vatandan ürün almak akıllı işi değil...
Bir hafta öncesinde incelemiş olduğum fiyatlara göre, bu haftaki fiyatlarda ciddi artış görülmektedir.
Hayalini kurmuş olduğum ve arkadaşlarıma önerdiğim, MSI LIGHTNING GTX 680 kartın fiyatının bu hafta 1500 TL ve üzeri olduğunu görmekteyim. VATAN COMPUTER - MSI - GTX680 Lightning GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart
Kullanıcılarımız da o kadar saf değildir herhalde.
Arkadaşım yukarda koymuş olduğun iki ürün farklıdır.Yanılmıyorsam vatanbilgisayardan attığın linkteki kart hizlialdan attığın kartın güçlendirilmiş versiyonu. Ayrıca hızlialdaki karta başlıkta 256bit yanlış olarak yazılmış çünkü altta ürün özellikleri kısmında " Bellek Veriyolu : 192-bit " olarak yazmaktadır. Ayrıca ben sana hizlialdan vermiş olduğun ekran kartının aynısı vatanbilgisayardan bulup atıyorum fiyat farkına bakabilirsin.
Forumda bir arkadaşı düdüklemişlerdi böyle. i3 ve HD7770'li sistemi 1900'e almıştı hafta içi... Üstelik oradakilerde en kazığından ne kadar parça varsa öneriyorlar... Blinçlenmek bu konularda çok önemli ve TP olarak bunu yaptığımızı düşünüyorum.