Asus GTX750 Ti alınır mı?

Hakan00133

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler.
Arkadaşlar uygun fiyata bir ekran kartı almak istiyorum. Bilgisayarımın ekran kartı hariç diğer donanımların iyi diyebiliriz. Ekran kartımın fiyatı en fazla 520 lira civarında olmasını istiyorum. Bunun içinde Asus GTX 750Ti serisini düşünüyorum. Sizce bu ekran kartı FIFA 17, GTA V gibi oyunları normal ayarlarda akışkan şekilde kaldırır mı ? Eğer daha iyi bir ekran kartı tavsiyeniz varsa dinleyebilirim. Umarım cevaplarsınız, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim şu şekilde;
  • İşlemci: AMD Phenom II x4 955 processor 3.20 GHz
  • RAM: 8 GB
  • Şu anki ekran kartı: ATI HD 5850
  • İşletim sistemi: Windows 10 x64
Max butcem: 550TL

RX 460 alabilirsin.

RX 460 alabilirsin.
Benim anakartım PCI-Express 2.0 desteklemektedir. Bu ekran kartı 3.0 uyumlu. Sizce PCI-Express 2.0 uyumlu bir ekran kartı mı almalıyım yoksa bu ekran kartını mı alsam çok fazla kayıp yaşar mıyım ?

3.0 da kullanabilirsin. %1-2 fark edecektir.

Çok teşekkür ederim. Forum kurallarını yeni üye olduğumdan dolayı bilmediğimden dün ceza yemişim o yüzden yeni yazabildim. Rx460 alacağım

Hocam son olarak affınıza sığınıyorum. İnternetten araştırdım ve bazı düşük işlemcilerde bu kartla darboğaz olabileceğini söylüyolar benim sistemimde darboğaz yaşanır mı %1 %2 dışında ?

Sorumun cevabını MSI RX460' dan yana olarak kullanarak çözdüm. Şuan için Gta v için fps değerlerim 40-60arası FİFA 17 için ise bu değerler arasında, ekran kartımın genel performansından şuan için memnunum. Herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim. Konu Kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…