Asus GTX750 Ti Sistem

Benim demeye çalıştığım overclock yapamayacaksa arkadaş G3258 almasının mantığı yok overclock yapabileceksen g3258 al eğer düşünmüyorsan i3 4160 alabilirsin.

Benim demeye çalıştığım overclock yapamayacaksa arkadaş G3258 almasının mantığı yok overclock yapabileceksen g3258 al eğer düşünmüyorsan i3 4160 alabilirsin.
Benim dediğim ise zaten işlemcinin farkları multiplayer'da ortaya çıkar singleplayer'da çok çok 2 fps ama i3 işlemci alabilse çok daha iyi olabilir.

Overclock yapacağım tabi technopat'ın videosunu izledim o biraz pahalı geldi bana o yüzden bu işlemci falan aklıma yattı

Overclock yapacağım tabi technopat'ın videosunu izledim o biraz pahalı geldi bana o yüzden bu işlemci falan aklıma yattı
O zaman kesinlikle G3258 tercih edin zaten İ3 4160'ın çarpan kilidi kapalı olduğu için o işlemciyi overclocklayamıyorsunuz tamam o zaman sıkıntı yok G3258 gidin.

İşlemci de anlaştık attığım kasa sizce nasıl ama güç kaynağı yok herhalde ve başka eksik bir şey kaldı mı ?
DVD-ROM belki yanlış yazmış olabilirim şahsen gerekli bir şey oyunları indirmektense yüklemek hele ki GTA5 gibi oyunlarda 60gb indirilir mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…