Satıldı Asus GTX760 DirectCU II OC GDDR5 2GB Ekran Kartı

1080P oyunculuğa geçmeyi planladığım için, emektar kartımla vedalaşma zamanım gelmiş bulunuyor. 2013 yılında çıkarılan bir kart olması dolayısıyla ve ikinci el almamdan dolayı elimde herhangi bir garanti, kutu veya belge bulunmamaktadır. 5 ay önce tanıdık bir bilgisayarcıdan almıştım. DisplayPort ve DVI-I, DVI-D portları sorunsuz çalışıyor. HDMI porttan maalesef görüntü alamıyorum. Zaten bilgisayarcı almadan önce durumu izah etmişti. 1440*900 monitörüm olduğu için Full HD test yapamasam da, sizlerle CS:GO'da kayıt aldığım videomu aklınızda bir fikir oluşması için paylaşmak istiyorum. VGA monitörü olanlar dönüştürücü ile kullanabilirler. Benim gibi DVI-D monitörü olanlar direkt tak çalıştır yapabilirler. R7 240-250 gibi çöp kartlara 250-300 TL vereceğinize bu kartı almanızı tavsiye ediyorum. Termal macun ve fan temizliği bakımını iki gün önce yeniden yaptım. Kasamın hava akımı iyi olmamasına rağmen maksimum 72 dereceyi gördüm yoğun kullanım sonrasında. Yan kapak açıkken The Witcher 3:Wild Hunt 1440*900 Ultra ayarlarda 65 dereceyi geçmedi. FPS olarak 30-45 arası diyebilirim. Dual channel ram kullansaydım farklı bir sonuç olurdu elbette.

Fiyat olarak 350 TL düşünüyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa konu altından sorabilirsiniz.

Ayrıca Sapphire RX 580 kart alabilirim, takas yapabilirim. Garanti süresi minimum 1 yıl olmalı, kutu ve faturası bulunmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

images (1).jpg images.jpg v2-66600-2_large.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence fiyat ucuz. 750ti'ye 500 yazıyorlar.
Başlık nerede?
Hocam 2 gün önce farklı bir konu açtım kimse yazmadı. Ondan önceki konuma da sadece 2 kişi yazdı. Benim yaşadığım sorunları kimse yaşamıyor mu anlamıyorum ki :) Bende o yüzden yeni konu açmadım.

Bu arada tanıdığa satacağım. Siz olsanız kaça satardınız? 500 TL bence abartı bir fiyat şahsen ben almazdım 750ti.

Hocam 2 gün önce farklı bir konu açtım kimse yazmadı. Ondan önceki konuma da sadece 2 kişi yazdı. Benim yaşadığım sorunları kimse yaşamıyor mu anlamıyorum ki :) Bende o yüzden yeni konu açmadım.

Bu arada tanıdığa satacağım. Siz olsanız kaça satardınız? 500 TL bence abartı bir fiyat şahsen ben almazdım 750ti.
Profiline baktım da öyle bir konu bulamadım.

Ben 1 hafta önce 2GB RX 460 Sapphire tek fanlı modeli 450 liraya aldım. RX 460'da 760 hemen hemen aynı kart.

Sahibinden GTX 750 Ti fiyatlarına bak. Yada 760. Yada 950, 270X.

Kafa kafaya giden kartların fiyatlarına bak. Ona göre 3 aşağı 5 yukarı fiyat ver.

Profiline baktım da öyle bir konu bulamadım.

Ben 1 hafta önce 2GB RX 460 Sapphire tek fanlı modeli 450 liraya aldım. RX 460'da 760 hemen hemen aynı kart.

Sahibinden GTX 750 Ti fiyatlarına bak. Yada 760. Yada 950, 270X.

Kafa kafaya giden kartların fiyatlarına bak. Ona göre 3 aşağı 5 yukarı fiyat ver.
Biri 700 koymuş diğeri 350 TL'ye. Adam akıllı piyasa yok ki. Hani 3 aşağı 5 yukarı koyayım desem arada dağlar kadar fark var.

Kart problemli değilse 300 lira çok uygun bir fiyat. GTX 760, GTX 1050 ile kıyaslanabilecek bir kart. Mimarisi ve güç tüketimi elbette farklı.

Konuyu tekrar gün yüzüne çıkarmak gibi oluyor ama ben 1-2 haftaya bir tanıdığıma Asus GTX 760 O.C satacağım 300 TL'ye. Sizce çektiğim fiyat iyi mi?
Hocam normalde 2. el piyasası fırsatçı kaynıyor artık. Bu korona muhabbeti ve dolar 7.2 yi gördükten sonra insanlar bir anda GT730'a 350-450 TL, GT430'a 200-250 TL fiyat biçiyorlar. Yani Asus GTX 760 gayet iyi bir kart. Bence ucuz olur. Ama çok hızlı satılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı