ASUS GTX770 DirectCUII OC SLI Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fiyu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
New York-Ankara
Daha fazla  
Meslek
Sosyolog ve Kısa Film Yapımcısı - Senaryo Yazarı
Bende " Asus Gtx770 Dırectcu II O.C " ekran kartlı yeni bir sistem var. Ancak ekran kartının performansını yeterli bulmadım. Aklıma " SLI " çözümüne gitsem mi acaba soruları geldi ve soruyorum. Yapmalı mı ? ve yaparken dikkat edilecek noktalar nelerdir ?

Bu arada sistem şu şekilde ;

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemci ve güç kaynağı?

770 SLI gereksiz , şuan ki oyunlarda zaten tam performans veriyor kart. Fiyatının düşmesini beklemeni tavsiye ederim , yakında AMD'nin kartları gelince bir bakacaksınız 950 TL'ye 770

770 SLI gereksiz , şuan ki oyunlarda zaten tam performans veriyor kart. Fiyatının düşmesini beklemeni tavsiye ederim , yakında AMD'nin kartları gelince bir bakacaksınız 950 TL'ye 770
Güzel dediklerin ama ben video işleme yapıyorum " AMD " kartlar ile çalışamıyorum malum sebepler. Ama beklemek ve ardından bir adet daha " Gtx770 " alınabilir.

Güzel dediklerin ama ben video işleme yapıyorum " AMD " kartlar ile çalışamıyorum malum sebepler.

Yanlış anladınız sanırım AMD 290X ve seri geldiğinde 770 fiyatları düşecektir. Biraz beklemelisiniz 2.yi almak için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…