Merhaba arkadaşlar. Siteyi uzun zamandır izlememe rağmen foruma yeni katıldım. Size sorum güç kaynağı ile alakalı. İlk defa tam bir sistem toplama yapıcam ama güç kaynağının hangi üreticiden ve ne kadarlık bir güç kaynağı kullanmalı olduğumu bilmiyorum. Sistem şu şekilde olacak:
MSI Z87-G45 anakart
İntel i7 4770K işlemci
ASUS GTX770 DirectCU II ekran kartı
120GB Kingston HyperX SSD
1TB WD Black serisi HDD
16GB Kingston Beast series RAM
Cooler Master Hyper 212 Evo soğutucu (ama bunun yanında kasada en az 7-8 tane soğutucu kullanacağım. Zalman Z11 kasa.)
Böyle bir sisteme hangi güç kaynağını önere bilirsiniz? Önceden dikkatiniz için teşekkürler. Kötü türkçe konuşduğumdan dolayı da özür dilerim.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Aslında Corsair-in RM ve CS serilerini çok duymuşdum. Bunun olması iyi oldu. Ama bu voltaj değerlerini nasıl anlıyorsunuz? Tek-tek bütün parçaların voltaj değerlerini toplayarak hesaplıyor musunuz?
Buna tecrübe diyebiliriz. Kullandığın donanımların ortalama güç tüketimlerini biliyor birçok arkadaş. Uzun süre araştırma içerisinde olmanın avantajlarından biri.
Buna tecrübe diyebiliriz. Kullandığın donanımların ortalama güç tüketimlerini biliyor birçok arkadaş. Uzun süre araştırma içerisinde olmanın avantajlarından biri.