Asus Gtx780 Ti VS Msi Gtx780 Ti Gaming

Kaan Çamer

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Başlıktaki gibi, karar veremedim. Ama benim gönlüm asusdan yana. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Asus soğtuması ve desteğinden memnunum, birbirlerine yakın sayılırlar ama Asus biraz daha iyi gibi.
Resimlerinde gördüm, OC tuşu falan var çekirdek hızını artırıyor galiba. Bir performans artışı olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimlerinde gördüm, OC tuşu falan var çekirdek hızını artırıyor galba bi performans artışı olurmu ?
Ben bir ara ekran kartına o.c olayına merak sarmıştım ama pek verim alabildiğimi söylemiyeceğim. Tabii ki bir farklılık olur ama 3-4 Fps testlerde ortaya çıkar. Gönül tatmini sadece (ufak çaplı o.c'ler)

Ben bir ara ekran kartına o.c olayına merak sarmıştım ama pek verim alabildiğimi söylemiyeceğim. Tabii ki bir farklılık olur ama 3-4 Fps testlerde ortaya çıkar. Gönül tatmini sadece (ufak çaplı o.c'ler)
Msi'da tuşlar var sanırım. Onlar ile o.c, gaming v.s tuşları var resimde 2500 MHz'e çıkarmışlar. Asusda böyle bir kolaylık var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus soğutması ve servisi ile önde olduğu için asus almanız yararınıza olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…