Arkadaşlar aşağıda resmi olan bilgisayarıma, Asus Gtx980 Poseidon P. takacağım. Ve yanına sıvı soğutma sistemi takmak istiyorum. Ama açık şekilde olacak. Daha sonra OC işlemi gerçekleştireceğim. (1450Mhz'e yaklaşmayı düşünüyorum, video da gelecek.)
Sizi sorum ise, sıvı soğutma sistemi için hangi parçalar lazım ve nereden alabilirim. Yardım ederseniz çok sevinirim. Belli bir bütçem yok. Siz sadece bana hangi parçaları nereden bulabileceğimi söylerseniz kesinlikle alacağım.
Bu arada, önemli bir ince detay var. Borular silikon olamalı, 2 derece fark yaratıyor. @MF@er36po@Recep Baltaş
Evet, Frozan tam gaz devam ediyor. Ancak specialtech konusunda bir bilgim yok. Açıkçası bu tür siteleri pek takip etmiyorum, ancak bazen merak edip değişik ürün ver mı diye göz atıyorum.
@Evrense! , açıkçası tam olarak ne istediğinizi anlayamadım ? Mümkünse tam olarak ne yapmak istediğinizi belirtebilir misiniz ?
Evet, Frozan tam gaz devam ediyor. Ancak specialtech konusunda bir bilgim yok. Açıkçası bu tür siteleri pek takip etmiyorum, ancak bazen merak edip değişik ürün ver mı diye göz atıyorum.
@Evrense! , açıkçası tam olarak ne istediğinizi anlayamadım ? Mümkünse tam olarak ne yapmak istediğinizi belirtebilir misiniz ?
Aynen arkadaşında belirttiği gibi, blok zaten ekran kartında var. Yani sadece Rekor, Combo Rez ve hortum alacağım.
Bir şey merak ediyorum. Combo Rez'in türü önemli mi ?
Aynen arkadaşında belirttiği gibi, blok zaten ekran kartında var. Yani sadece Rekor, Combo Rez ve hortum alacağım.
Bir şey merak ediyorum. Combo Rez'in türü önemli mi ?
Asus GTX980 Poseidon P.'in sıvı bloklu olduğunu sonradan anladım. Onun dışında, ne almak ya da ne yapmak istediğinizi sormuştum.
Verdiğim linklerde GTX 980'in bloğunu çıkarıp geri kalan Rekor, Combo Rez. ve hortumu alabilirsiniz.
Combo Rez.'in türü değilde kalitesi önemli. O linkini verdiğim Combo Rez. oldukça kaliteli. Olur da ileride CPU, K. Köprüsü ve Chipseti de soğuturanız, bu linkini verdiğim Combo Rez fazlasıyla işinizi görecektir.