Asus H110M-D D4 vs H110m Pro VD

GTX 960'dan bahsediyorsanız evet kötü bir kart 380'e göre Ancak RX 470 Diyorsanız R9'a fark atar
Rx 470 in R9 dan daha iyi olduğunu biliyorum ancak ben sizin R9 380 almayın sırf kablo için daha kötü karta sahip olursunuz demenize karşılık olarak söyledim. Konu ne ara Rx 470 e geldi anlamadım.

Yok hayır Hata bende Ben Sizin RX 460 Dediğiniz kartı RX 470 Anladım Kusura bakmayın RX 460 Alıcağınıza R9 380 Alın tabiki ancak İmkanınız varsa ucuza RX 470 Bulabilirseniz havada kapın

Yok hayır Hata bende Ben Sizin RX 460 Dediğiniz kartı RX 470 Anladım Kusura bakmayın RX 460 Alıcağınıza R9 380 Alın tabiki ancak İmkanınız varsa ucuza RX 470 Bulabilirseniz havada kapın
Rx 470 almak biraz zor gibi ama R9 380 olabilir. Sanırım kablo da sorun çıkarmaz ise sistem i3 6100 MSI H110M PRO VD ve R9 380 olacak

R9 380 İçin tavsiye isterseniz 4G modellerinden Sapphire markasının kartını almanız olacaktır. O.C + Backplate + Nitro Cool gibi birçok özelliği var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus ve Sapphire arasındayım ama Sapphire ye bi tık daha yakınım sırf bahsettiğiniz özelliklerden ötürü. Kararım tamamen Sapphire den yana. Sapphire alacağım. Bu çevirici ile bir sorun çıkmaz değil mi? Aktif çevirici almak gerekmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…