Asus H110M-D ve GTX 1060 uyumu

Halil09x

Decapat
Asus H110m-d anakartım var. MSI GTX 1060 alacağım anakartımın düşük olduğunu düşünüyorum. Sizce değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran karıtının bence anakartla bir uyum veya alakası olduğunu düşünmüyorum. Anakart değiştirmenin nedenleri ram slotu h110 serisinde 2'dir. Eğer 3. ve 4. slot için ram takviyesi yapacaksınız değiştirebilirsiniz ayriyeten m2 ssd almak istiyorsanız değiştirebilirsiniz..

İşlemcin nedir?
İ7 6700
Ben o anlamda demek istemedim düşük kalırmı demek istedim anakart 250 tl o yüzden

İ7 6700

Ben o anlamda demek istemedim düşük kalırmı demek istedim anakart 250 tl o yüzden
Anladım bende demek istediğinizi tabi şuan öğrendiğim işlemcinize göre biraz düşük kalıyor ama ihtiyacınız varsa değiştirilmeli mesela sıralamaya koyarsak Ram'iniz 8gb ise bir 8gb kit daha almanız veya SSD'niz yoksa öncelikle ssd almak daha yararlı olur ama siz bilirsiniz sonuçta bütçeniz varsa tabi ki değiştirmek yararlı olacaktır..

Ben sistemimi yazıyim buraya asus h110m-d ram 16gb i76700 120gb sdd 1tb hdd 1060 alacagım işte performans konusunda sıkıntı olmaz dimi

İ7 6700 darboğaz yapmaz ama H110M gibi bir anakarta yakışmaz. RAM'lerin kaç MHz? Z170 veya H170 bakabilirsin.

Kaç mhz oldugunu bilmiyorum peki bir süre kullansam sonradan değiştirsem olurmu
CPU-Z programından bakabilirsin. H110M ile kullanabilirsin zaten sana çok sıkıntı çıkarmaz ama işlemciye göre düşük kaldığı için söyledim onu. Yoksa o G4560, İ3 6100, İ3 7100 gibi işlemciler için.

O anakart ile devam edin. Problem cikarincaya kadar degistirmeyin. Bu benim görüşüm. İlla değiştirmek isterseniz B250 bir anakart düşünün derim. Gidip Z anakart almayın. İşlemci OC edilemiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…