Asus H3-Mousepad vs Rampage Drop Plus

adnan.mihci

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar kulaklık alacağım, ya H3 alıp artan parayla mousepad alırım bu iyi olur. Ya da sadece Rampage Drop Plus alırım sizce hangisi ve kamera alacaktım onu seçtim zaten. Kamerayı Trendyol'dan alacaktım ve Drop Plus'da Trendyol'da yani Drop Plus karga anlamında beni endişelendirmez.
Ve sebeplerini de söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence arkadaş Türk değil. Translate kullanıyor olabilir. İstese bu kadar kötü cümleler kuramaz. Anlaşılmıyor ne demek istediğin.

Demeye çalıştığım 2 kulaklık seçtim drop Plus veya ASUS TUF H3 eğer ASUS TUF H3 alırsam artan parayla mouse pad alırım ama drop Plus alırsam drop Plus daha pahalı bu yüzden yanına mouse pad alamayacağım ve bir de kamera alacağım Online dersler için onu zaten seçtim tredyoldan drop Plus alırsam onu da Trendyol'dan alırım yani kameram nerede kaldı kulaklığım nerede kaldı derdi olmaz ikisi aynı anda gelir ve bu işime gelir yeni bir çümle düzelticisi gibi bir şey kurdum ondan bu kadar kötü cümleler olmuş özet geçeyim ASUS TUF H3 + mouse pad vs drop Plus anlamadıysanız söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…