Merhabalar Windows 10 kurmak istiyordum, gayet basit binlerce kere yaptığım iş. Fakat bu sefer kurarken "Windows could not prepare the Computer to Boot into the Next phase of installation" hatası alıyorum. Koskoca internette sadece bir kişi bununla alakalı video çekmiş, onun dediği de fayda etmiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, Windows USB belleğini woeUSB ile yaptım sıkıntı olmaması lazım. Not: USB'yi 10-20 defa yeniden farklı farklı şekilde kurmayı denedim hiçbiri işe yaramıyor.
HDD'den 5GB'lik bir alan oluştur veya USB. ISO'daki dosyaları hangisini seçtiysen ona kopyala. Bilgisayarı yeniden başlat. Boot Menu (F12) aç. UEFI OS HDD ya da UEFI partiton falan bir şey yazar tıkla ona kurulum ekranı gelir.
HDD'den 5GB'lik bir alan oluştur veya USB. ISO'daki dosyaları hangisini seçtiysen ona kopyala. Bilgisayarı yeniden başlat. Boot Menu (F12) aç. UEFI OS HDD ya da UEFI partiton falan bir şey yazar tıkla ona kurulum ekranı gelir.
Sorun kurulum ekranının gelmesi değil, Boot menüsünden UEFI Partition seçiyorum. Windows Setup başlıyor, işlemlerini bitiriyor ve en sonda bu hatayı alıyorum tam Setup kısmı bitecekken.
Sorun kurulum ekranının gelmesi değil, Boot menüsünden UEFI Partition seçiyorum. Windows Setup başlıyor, işlemlerini bitiriyor ve en sonda bu hatayı alıyorum tam Setup kısmı bitecekken.
Information from the official ISO download page: If you would like to verify the data integrity and authenticity of your download, you can follow these steps: Download the desired product ISO file …