ASUS H310M-K VGA girişi var mı?

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS H310M-K anakart ile bir bilgisayar alacağım fakat evde VGA girişli monitör var. Bu anakartın VGA girişi var mı ve BIOS güncelleştirmesi yapmam gerekir mi?

Evet. Neden etmesin? Kendim deneyip yazıyorum. 1920x1080 monitörümde (aktif çevirici ile) 1920x1200 çözünürlüğü anca aldım.
Tamam da adamda sadece VGA çıkışı varmış monitörde.

H310M-K R2.5 anakartımda vga ve dvi çıkışları var ama monitörümde display hdmı ve usb var monitörümde vga çıkışı yok ne yapmam lazım ayrıca htmı to vga denedim olmdı dvi to hdmı denedim onuda kabul etmedi başka bir veya 60hz bie ekrana aktardım baişka bir ekran aktardım televizyona aktardım hiç birine görüntü gelmedi ekran kartı yok işelmci i5 9400 sadece 9400 ama ekran kartsız çalıştırmayı denedim yukarıda söylediklerim gibi oldu ve kasa çalışıyor işelmcini üstündeki fanları dönüyor tüm fanlar dönüyor ışıklar yanıyor anakartın usb leri çalışıyor ama dvi v e vga lar çalışmıyor bozuk demeyin elektrik var dı vag ve dvi da dvi ve vga çalışıyor ama görtüntü aktaramıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…