ASUS H610M-E D4 Ethernet görmüyor

Emretashaan

Decapat
Daha fazla  
Sıfır kasa topladım Ethernet takıyorum görmüyor internet yok cihazda ne yapmalıyım? Yardım edin anakart modeli ASUS H610M-E D4, Windows 10 Pro olarak temiz kurulum yaptım driver yüklüyorum hata veriyor. Ağ bağdaştırıcılar sayfası bomboş bir önerisi çözümü olan var mıdır?

* Aşağıdaki konuda önerilen ağ sıfırlamayı yapar mısınız?

* Gösterdiğim sürücüleri yüklediniz mi?

msedge_nRQCBQe0W3.png

Şu linklerden direkt indirebilirsiniz:
* Intel Management Engine Interface V2251.4.2.0 For Windows 10/11 64-bit
* Intel SerialIO Software V30.100.2237.26 for Windows 10 64-bit & Win11 64-bit---(WHQL)

* Ethernet için Realtek'in kendi sitesinden aşağıdaki sürücüyü indirip deneyebilirsiniz.
Win10 Auto Installation Program (NDIS)

* BIOS güncel mi?

* Aşağıdaki konuda önerilen ağ sıfırlamayı yapar mısınız?

* Gösterdiğim sürücüleri yüklediniz mi?

Eki Görüntüle 1825872

Şu linklerden direkt indirebilirsiniz:
* Intel Management Engine Interface V2251.4.2.0 For Windows 10/11 64-bit
* Intel SerialIO Software V30.100.2237.26 for Windows 10 64-bit & Win11 64-bit---(WHQL)

* Ethernet için Realtek'in kendi sitesinden aşağıdaki sürücüyü indirip deneyebilirsiniz.
Win10 Auto Installation Program (NDIS)

* BIOS güncel mi?
Sürücüleri yükledim Bios Güncel 13 nesil i3 işlemci kullanıyorum
Realtek Driverı yüklerken böyle bir hata alıyorum

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-06-18 at 14.37.38.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-18 at 14.37.38.jpeg
    148,6 KB · Görüntüleme: 51
Anakart sitesindeki sürücüyü yüklerken mi yoksa benim verdiğim sürücüyü yüklerken mi alıyorsunuz?

Yoksa ikisinde de mi alıyorsunuz?

BIOS'ta LAN ile alakalı bir ayar var mı? Belki disable olmuş olabilir. Öyle bir ayar varsa enable yapın.

Anakart sitesindeki sürücüyü yüklerken mi yoksa benim verdiğim sürücüyü yüklerken mi alıyorsunuz?

Yoksa ikisinde de mi alıyorsunuz?

BIOS'ta LAN ile alakalı bir ayar var mı? Belki disable olmuş olabilir. Öyle bir ayar varsa enable yapın.
anakart sürücüleri yükleniyor sadece LAN SÜRÜCÜSÜ yüklerken bu hatayı veriyor

daha dün kurdum sistemi 15 haziran faturalı bozuk olma ihtimali varmı sizce?

BIOS'ta şurayı bir kontrol eder misiniz? Burada Intel yazıyor ama sizde Realtek yazacak yüksek ihtimalle. Veya benzer bir ayarı kontrol edin. Disable ise Enabled yapın.

msedge_9sxvwAeLaM.png

Benzer bir hatayı alan böyle çözmüş:

BIOS'ta şurayı bir kontrol eder misiniz? Burada Intel yazıyor ama sizde Realtek yazacak yüksek ihtimalle. Veya benzer bir ayarı kontrol edin. Disable ise Enabled yapın.

Eki Görüntüle 1825945

Benzer bir hatayı alan böyle çözmüş:

Burayı kontrol ettim biosuda defaultladım enable burası nasıl bir sorun çözümü yok ekstra Ethernet kartı alacağımda sıfır üründe nıye boyle bır sorun yasıyorum yarın bir gün satmak ıstesem satılmayacak

bunun içinde asus setup var tıklayınca evet hayır diye soruyor evete tıklıyorum baska hiçbir tepki vermiyor reis can sıkıcı durum sıfır üründe niye böyle sorun oluyorki tak calıstır olmalı sokayım driverınada kartınada ya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı