Asus H610M-K D4 vs MSI Pro H610M-E

Daha fazla  

Bu sitede Asus daha iyi olarak gözüküyor. En büyük avantajlarından birisi bana göre anakartın üzerinde 3 tane fan girişi olması. MSI'da 2 tane olarak gözüküyor. En azından sitede öyle yazıyor. Buradaki bilgiler doğru mudur? Eğer öyleyse Asus için 100-200 fazla verebilirim. Bunun dışında da hangisini tavsiye edersiniz? Turbox, Gigabyte falan istemiyorum.
Bu 2'si piyasadaki en alınabilir H610 anakartlar olarak gözüküyorlar.

Bu sitede de MSI'da 2 tane fan girişi, bu sitede de Asus'da 1 tane fan girişi var olarak gözüküyor.
Hangi bilgi doğru bilemedim.

Son düzenleme:
Şu an 2'si en iyisi bende bayağı araştırma yaptım ve ASUS daha iyi gibi. İlk olarak attığın ilk link tamamen farklı modeller. İkinci dediğin hakkında bir fikrim yok ama neden fazladan fan girişine ihtiyacınız var bilmiyorum. Ayrıca ASUS'ta ARGB portu var sanırım.

Ayrıca şimdi fark ettim attığınız MSI DDR5 modelinin sayfası.

Son düzenleme:
@Kaanskvk Her şeyi yanlış atmışım desenize. :D Kasamdaki fanlar akıllı fanlar ve fazla fan slotu olması işime gelir. 2 anakartta da fan girişi sayısı aynı mıdır acaba? SSD soğutucusu vs. gibi özellikler bakımından hangisi öndedir acaba?

@Kaanskvk her şeyi yanlış atmışım desenize. :D kasamdaki fanlar akıllı fanlar ve fazla fan slotu olması işime gelir. 2 anakartta da fan girişi sayısı aynı mıdır acaba? SSD soğutucusu vs. gibi özellikler bakımından hangisi öndedir acaba?
Açıkçası ikisi de birbirine çok yakın modeller diye düşünüyorum özellik bakımından. MSI tarafında malzeme kalitesi birazcık daha iyi olabilir GPU yeri metal yapılmış. Ama ASUS anakartlarda bir sorun olduğunda yazılım güncellemesini en hızlı getiren marka. Fanlar için çoğaltıcı oluyor ama öyle olunca bütün fanlar aynı ayarlarda çalışıyor diye biliyorum ama tam bilgili değilim sen yine de araştır. Ayrıca kasalarında fan kontrolcüleri olabiliyor. Bu modellerde gördüğüme göre ASUS'ta 1 tane MSI'de 2 tane fan girişi var. Belki başka slotlarada takılıyor olabilir ama. İstediğinizi alabilirsiniz size kalmış bir durum.

Bir süredir indirim bekliyorum da o indirim gelmiyor bir türlü. Şimdi sipariş vereceğim.
Son bir şey söylemek isteyen var mıdır? :D MSI'da gerçekten 2, Asus'da ise 1 tane fan girişi varsa belki MSI markasını tercih edebilirim.

@gojofaniyim şu anlık i3-12100F kullanacağım. İleride upgrade edebilirim.

@gojofaniyim anakart üzerinde CPU fanı haricinde kaç tane fan girişi olduğunu biliyor musunuz?

Aşırı bilgim yok dostum ama ben 5 fan 1 egzoz fan kullanıyorum yanlış bilgi vermeyim bende ki olan bu bu arada tavsiyem orta segment anakart alın belki ileride OC yaparsınız veyahut RAM hızını aşırtırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı