apple ceo Kilopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #1 Bilgisayarıma Yosemite kurarken görseldeki yerde takıldı, ilerlemiyor, sebebi nedir? İmaj olarak @claus hocamızın Yosemite imajını kullandım. @blackandyellow Asus H61M-D anakart. Intel i7 3770 CPU. Onboard HD 4000 GPU. 8 GB RAM. 250 GB Samsung 850 Evo SSD Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2019
Bilgisayarıma Yosemite kurarken görseldeki yerde takıldı, ilerlemiyor, sebebi nedir? İmaj olarak @claus hocamızın Yosemite imajını kullandım. @blackandyellow Asus H61M-D anakart. Intel i7 3770 CPU. Onboard HD 4000 GPU. 8 GB RAM. 250 GB Samsung 850 Evo SSD
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 15 Ocak 2019 #2 Mojave bile kurabilirsiniz o sisteme rahatlıkla . Eski sürüme gerek yok. Artı 0 Eksi
KS KS apple ceo Kilopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #3 blackandyellow dedi: Mojave bile kurabilirsiniz o sisteme rahatlıkla . Eski sürüme gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazımda sadece VGA çıkışı var sorun yaratır mı ? Ama monitörümde HDMI girişi var ? @blackandyellow Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
blackandyellow dedi: Mojave bile kurabilirsiniz o sisteme rahatlıkla . Eski sürüme gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazımda sadece VGA çıkışı var sorun yaratır mı ? Ama monitörümde HDMI girişi var ? @blackandyellow
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 15 Ocak 2019 #4 Sadece VGA var ise çıkış olarak dene. Görüntü alamazsan Sierra veya en fazla High Sierra kurmayı dene. Artı 0 Eksi
Sadece VGA var ise çıkış olarak dene. Görüntü alamazsan Sierra veya en fazla High Sierra kurmayı dene.
KS KS apple ceo Kilopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2019 #5 blackandyellow dedi: Sadece VGA var ise çıkış olarak dene. Görüntü alamazsan Sierra veya en fazla High Sierra kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam çıkış olarak kullan derken dönüştürücü kullanarak kullanmamımı istiyorsunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
blackandyellow dedi: Sadece VGA var ise çıkış olarak dene. Görüntü alamazsan Sierra veya en fazla High Sierra kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Hocam çıkış olarak kullan derken dönüştürücü kullanarak kullanmamımı istiyorsunuz ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.823 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #6 İlk olarak ben bir görsel göremiyorum. İkinci olarak Sierra veya High Sierra deneyebilirsin. Son olarak VGA olduğu için problem yaşaman muhtemel. Artı 0 Eksi
İlk olarak ben bir görsel göremiyorum. İkinci olarak Sierra veya High Sierra deneyebilirsin. Son olarak VGA olduğu için problem yaşaman muhtemel.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 16 Ocak 2019 #7 @apple ceo Çıkış olarak sadece VGA var ise yinede dene. Görüntü alamazsanız belirttiğim üzre Sierra veya High Sierra kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
@apple ceo Çıkış olarak sadece VGA var ise yinede dene. Görüntü alamazsanız belirttiğim üzre Sierra veya High Sierra kullanabilirsiniz.
KS KS apple ceo Kilopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #8 Hocam biraz araştırdımda Sierra sonrası VGA desteklenmiyormuş. Bende Sierra kurmak istedim. Şu anki gördüğünüz görselde takılı kaldı. 15 dakikadır bir ilerleme yok malesef. @claus @blackandyellow blackandyellow dedi: @apple ceo Çıkış olarak sadece VGA var ise yinede dene. Görüntü alamazsanız belirttiğim üzre Sierra veya High Sierra kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç defa denedim options kısmından Inject edid Intel devre dışı bıraktım yine kurulum yapmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
Hocam biraz araştırdımda Sierra sonrası VGA desteklenmiyormuş. Bende Sierra kurmak istedim. Şu anki gördüğünüz görselde takılı kaldı. 15 dakikadır bir ilerleme yok malesef. @claus @blackandyellow blackandyellow dedi: @apple ceo Çıkış olarak sadece VGA var ise yinede dene. Görüntü alamazsanız belirttiğim üzre Sierra veya High Sierra kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç defa denedim options kısmından Inject edid Intel devre dışı bıraktım yine kurulum yapmadı.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 16 Ocak 2019 #9 Clover ekranında iken --> options --> graphics --> ig-platform-id --> 0x01620005 eklemesini yaparak deneyiniz. Artı 0 Eksi
Clover ekranında iken --> options --> graphics --> ig-platform-id --> 0x01620005 eklemesini yaparak deneyiniz.
KS KS apple ceo Kilopat Katılım 7 Eylül 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #10 blackandyellow dedi: Clover ekranında iken --> options --> graphics --> ig-platform-id --> 0x01620005 eklemesini yaparak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Intel kısmınamı ekleyeceğim ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
blackandyellow dedi: Clover ekranında iken --> options --> graphics --> ig-platform-id --> 0x01620005 eklemesini yaparak deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Intel kısmınamı ekleyeceğim ?