Emre_Ylrm Hectopat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2017 #1 Ben toplama bir bilgisayara sahibim ve anakartım Asus H61M-K ve bilgisayarıma ikinci bir dahili HDD takmak istiyorum. 500 GB dahili bir HDD var. Anakartım kaç tane HDD veya SSD destekler? Yazarsanız sevinirim. Anakart fotoğrafı:
Ben toplama bir bilgisayara sahibim ve anakartım Asus H61M-K ve bilgisayarıma ikinci bir dahili HDD takmak istiyorum. 500 GB dahili bir HDD var. Anakartım kaç tane HDD veya SSD destekler? Yazarsanız sevinirim. Anakart fotoğrafı:
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 28 Temmuz 2017 #2 4 adet sata portu var. Yani takabilirsiniz. İkinci HDD yerine bir SSD takmak daha mantıklı. Tabi eğer depolamayı genişletmek önceliğiniz değilse.
4 adet sata portu var. Yani takabilirsiniz. İkinci HDD yerine bir SSD takmak daha mantıklı. Tabi eğer depolamayı genişletmek önceliğiniz değilse.