Merhaba, bilgisayarıma yeni temiz kurulum yaptım. Sürücüleri yüklüyorum şu anda fakat anakartımın chipset sürücüsünü orijinal sitesinde bulamadım. Farklı sitelerde çıkıyor fakat ASUS'un kendi sitesinde çıkmıyor. Bu konularda fazla bilgim olmadığı için sormak durumundayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceÄinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma iÅlemi birbirinin
İçerisinden herhangi bir Setup (kurulum) dosyası çıkmayan sürücüleri nasıl yükleyeceÄinizi bu rehberde gösteriyoruz. Her sürücü kurma iÅlemi birbirinin
Hocam sorunu çözdüm galiba ama emin olmam lazım nasıl emin olurum şu anda aygıt yöneticisinde ünlemli olanlar gitti Windows Update'den güncelleyince ama emin olmak istiyorum nereden bakacağım aygıt yöneticisinde H81-M Plus yazan bir şey göremedimde.