omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2014 #11 Reantum dedi: İşlemci, Ekran kartı (2.el) satan var öyle sağlam ve temiz kutulu, garantili. Genişletmek için tıkla... Var ise söyle, bizi de aydınlatırsın.
Reantum dedi: İşlemci, Ekran kartı (2.el) satan var öyle sağlam ve temiz kutulu, garantili. Genişletmek için tıkla... Var ise söyle, bizi de aydınlatırsın.
I IQRI Ziyaretçi 2 Ocak 2014 #12 Normal ev kullanıcısı için i5-4670 model işlemci çok iyi. Bana kalsa 'K' serii kullanılmasın, kullanan var ise kapalı alanda sigara içmiş gibi ayıplansın Greenpeace gösterilerine dahil edilsin.
Normal ev kullanıcısı için i5-4670 model işlemci çok iyi. Bana kalsa 'K' serii kullanılmasın, kullanan var ise kapalı alanda sigara içmiş gibi ayıplansın Greenpeace gösterilerine dahil edilsin.
Reantum Megapat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 28 2 Ocak 2014 #13 omy dedi: Var ise söyle, bizi de aydınlatırsın. Genişletmek için tıkla... Mail olarak veya buranın özel mesaj iletim yoluyla ulaşırsan aktarayım dostum.
omy dedi: Var ise söyle, bizi de aydınlatırsın. Genişletmek için tıkla... Mail olarak veya buranın özel mesaj iletim yoluyla ulaşırsan aktarayım dostum.