GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.061 Çözümler 5 14 Ocak 2023 #1 RAM 4 4 1600mhz kingston İşlemci I5 4590 700 TL fiyat + kargo. Ekran karti RX460. 2. el.
Kerim Demirel Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 218 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #2 GGHOST dedi: 700 TL fiyat + kargo. Ekran karti RX460. 2. el. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir anakart ama bu paraya ddr4 apu bir sistem toplayabilirdin
GGHOST dedi: 700 TL fiyat + kargo. Ekran karti RX460. 2. el. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir anakart ama bu paraya ddr4 apu bir sistem toplayabilirdin
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.061 Çözümler 5 14 Ocak 2023 #3 Kerim Demirel dedi: Kaliteli bir anakart ama bu paraya DDR4 APU bir sistem toplayabilirdin. Genişletmek için tıkla... Bilesenlerin cogu vardi bende zaten. Islemci aldim bir tek tanidiktan cuzi bir miktara sadece anakart kaldi.
Kerim Demirel dedi: Kaliteli bir anakart ama bu paraya DDR4 APU bir sistem toplayabilirdin. Genişletmek için tıkla... Bilesenlerin cogu vardi bende zaten. Islemci aldim bir tek tanidiktan cuzi bir miktara sadece anakart kaldi.
Kerim Demirel Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 218 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #4 GGHOST dedi: Bilesenlerin cogu vardi bende zaten. Islemci aldim bir tek tanidiktan cuzi bir miktara sadece anakart kaldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ozaman
GGHOST dedi: Bilesenlerin cogu vardi bende zaten. Islemci aldim bir tek tanidiktan cuzi bir miktara sadece anakart kaldi. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun ozaman
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.061 Çözümler 5 14 Ocak 2023 #5 Kerim Demirel dedi: Hayırlı olsun o zaman Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Kerim Demirel dedi: Hayırlı olsun o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum bu anakartta PCI-e 2 slot var sanirim. PCI-e 3 slot lu bir anakart onerebilir misiniz biliyorsaniz? ASUS B85 mg bu 3 ama bir yerde satan bulamadim. Kerim Demirel dedi: Hayırlı olsun o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum bu anakartta PCI-e 2 slot var sanirim. PCI-e 3 slot lu bir anakart onerebilir misiniz biliyorsaniz? ASUS B85 mg bu 3 ama bir yerde satan bulamadim. Son düzenleme: 14 Ocak 2023
Kerim Demirel dedi: Hayırlı olsun o zaman Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Kerim Demirel dedi: Hayırlı olsun o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum bu anakartta PCI-e 2 slot var sanirim. PCI-e 3 slot lu bir anakart onerebilir misiniz biliyorsaniz? ASUS B85 mg bu 3 ama bir yerde satan bulamadim. Kerim Demirel dedi: Hayırlı olsun o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey sormak istiyorum bu anakartta PCI-e 2 slot var sanirim. PCI-e 3 slot lu bir anakart onerebilir misiniz biliyorsaniz? ASUS B85 mg bu 3 ama bir yerde satan bulamadim.