FurkanAkbas Kilopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 31 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar yeni aldığım sistemde BIOS'a giremiyorum. Resimdeki " Please press Del or F2 to enter UEFI BIOS setting" yazısı çıkmıyor. O kısım boş. F2 ve Del tuşlarına basıyorum ama klavyeyi başlangıçta görmüyor galiba, giremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler. Asus H81m-d Anakart. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2015
Arkadaşlar yeni aldığım sistemde BIOS'a giremiyorum. Resimdeki " Please press Del or F2 to enter UEFI BIOS setting" yazısı çıkmıyor. O kısım boş. F2 ve Del tuşlarına basıyorum ama klavyeyi başlangıçta görmüyor galiba, giremiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler. Asus H81m-d Anakart.
JoyToyMe Hectopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2015 #2 Klavyeniz bluetooth değildir sanırım. Çünkü eskiden bluetooth klavye kullanıyordum ve Windows ekranı gelene kadar klavye çalışmıyordu. Eğer klavye bluetooth değil ise sorun başka birşeyden kaynaklanıyordur.
Klavyeniz bluetooth değildir sanırım. Çünkü eskiden bluetooth klavye kullanıyordum ve Windows ekranı gelene kadar klavye çalışmıyordu. Eğer klavye bluetooth değil ise sorun başka birşeyden kaynaklanıyordur.
afcn35 Kilopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 67 Makaleler 1 21 Nisan 2015 #3 Bilgisayari yeniden başlat ama sistem kapanmasın olmazsa, eski ps/2 klavye kullan.