Asus H81M-D ile K serisi Overclock edilebilir mi?

FIrat BEY

Hectopat
Daha fazla  
Iyi forumlar. Asus H81M-D ile i5 4690K islemci Overclock edilebilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Ve bence 4460 ile h97 bir anakart almak daha mantıklı olacaktır çünkü ilerde upgrade yapmak istediğinizde broadwell serisine güncelleyebilirsiniz işlemcinizi.

Asus' un H serisi bildiğim kadarıyla hız aşırtmaya uygun.

Asus' un H serisi bildiğim kadarıyla hız aşırtmaya uygun.
Overclock içinZ serisi vardır H serisi biraz daha uygundur. Benim bildiğim kadarıyla özel biosla sadece G3258 işlemvisi overclok edilebiliyor. (Adını yanlış yazmış olabilirim. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesinde bir açıklamada hız aşırtma yapılıyor diyor ama garanti vermiyor.
Zaten yapsan da pek verimli olacağını sanmıyorum.

Overclock için z serisi vardır h serisi biraz daha uygundur. Benim bildiğim kadarıyla özel biosla sadece g3258 işlemvisi overclok edilebiliyor. (adını yanlış yazmış olabilirim. )
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dakika 10:00 izlemeni tavsiye ederim. Orada Asus H serisi anakartlar, K ibaresi olan işlemciler overclock edilebileceği söyleniyor.

Overclock için z serisi vardır h serisi biraz daha uygundur. Benim bildiğim kadarıyla özel biosla sadece g3258 işlemvisi overclok edilebiliyor. (adını yanlış yazmış olabilirim. )
G3258 için diye başlandı destek verilmeye, ama artık K işlemciler de destekleniyor, tabi her H anakart için mevcut değil bu destek. Tabi bu anakartlar, OC için tasarlanmış ürünler değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…