Asus H81M-D R2.0 Kutu Açılımı

Alınabilir bir kart mı bütçede sıkıntı yaşıyorum anakartı ASUS H81M-C veya GIGABYTE H81M-S2PV den bu anakarta düşürüp HDD'yi 1 TB yapmak istiyorum. Aralarında ne tür bir fark vardır ?

Alınabilir bir kart mı bütçede sıkıntı yaşıyorum anakartı ASUS H81M-C veya GIGABYTE H81M-S2PV den bu anakarta düşürüp HDD'yi 1 TB yapmak istiyorum. Aralarında ne tür bir fark vardır ?
Anakarttan fazla bir beklentiniz yoksa tavsiye ederim. H81M-S2PV ile aralarında fazla bir fark yok. H81M-S2PV anakartta 2x PCI slot ve 1x PCI Express x1 slotu var. Asus'ta ise sadece 2x PCI Express x1 slotu var. PCIe x16 slotlarını saymazsak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, kusuruma bakmayın. konu hortlayacak ama bende şu an kullandığım H81M-D anakart var. aralarında nasıl fark var acaba. Şu an kullandığım anakarta H81M-D R2.0 sürücülerini kursam uyumsuzluk yaşarmıyım.

@dosh H81M-D sürücülerini kurmalısın. Aralarında pek fark yok ama kendi sürücülerini kurman daha iyi olur.

@dosh H81M-D sürücülerini kurmalısın. Aralarında pek fark yok ama kendi sürücülerini kurman daha iyi olur.
Anakartın kendi sürücülerini sitesinden bulamıyorum, işte sorun burda. Direk H81M-D R2.0 sürücülerine yönlendiriyor beni Asus sitesi. Yardım, @MF
@Muhsin Bayram

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…