E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 9 Ocak 2022 #1 ASUS H81M-K BIOS'da normal mod aktifti. Ben performans moduna aldım, arkadaşlar bir sakıncası var mıdır? İşlemcim Intel Core i5 4460 @3, 20 GHz.
ASUS H81M-K BIOS'da normal mod aktifti. Ben performans moduna aldım, arkadaşlar bir sakıncası var mıdır? İşlemcim Intel Core i5 4460 @3, 20 GHz.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 9 Ocak 2022 #2 Emofisör dedi: ASUS H81M-K BIOS'da normal mod aktifti. Ben performans moduna aldım, arkadaşlar bir sakıncası var mıdır? İşlemcim Intel Core i5 4460 @3, 20 GHz. Genişletmek için tıkla... İşlemci, anakart, RAM, ekran kartı, HDD, SSD vb. Donanımların maksimum ısınma limitininin üstünde çalışmıyorsa kullanabilirsin.
Emofisör dedi: ASUS H81M-K BIOS'da normal mod aktifti. Ben performans moduna aldım, arkadaşlar bir sakıncası var mıdır? İşlemcim Intel Core i5 4460 @3, 20 GHz. Genişletmek için tıkla... İşlemci, anakart, RAM, ekran kartı, HDD, SSD vb. Donanımların maksimum ısınma limitininin üstünde çalışmıyorsa kullanabilirsin.
H H4sanTV Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #3 Sorun olacağını düşünmüyorum performans moduna alıp test yapın.
E Emofisör Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 532 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Avukat Sekreteri 9 Ocak 2022 #4 Unturned dedi: İşlemci, anakart, RAM, ekran kartı, HDD, SSD vb. Donanımların maksimum ısınma limitininin üstünde çalışmıyorsa kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir yararı olacak mıdır?
Unturned dedi: İşlemci, anakart, RAM, ekran kartı, HDD, SSD vb. Donanımların maksimum ısınma limitininin üstünde çalışmıyorsa kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir yararı olacak mıdır?
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 9 Ocak 2022 #5 Emofisör dedi: Bir yararı olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet. @Emofisör Sorunuza cevap verdiğimi düşünüyorsanız ise en üstteki mesajımın sol altındaki Rapor'a tıklayıp çözüm seçeneğini seçip raporlar mısınız? Bu sayede aynı soruyu soranlar cevabını öğrenir. Son düzenleme: 9 Ocak 2022
Emofisör dedi: Bir yararı olacak mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet. @Emofisör Sorunuza cevap verdiğimi düşünüyorsanız ise en üstteki mesajımın sol altındaki Rapor'a tıklayıp çözüm seçeneğini seçip raporlar mısınız? Bu sayede aynı soruyu soranlar cevabını öğrenir.