murat55altun
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba. Kısa süre önce yeni bir anakart aldım. (ASUS H81M-K) Fakat bu anakartta ses konusunda bir sorunum var. Ben bazen kulaklık bazen de hoparlör kullanırım. Anakartta sadece bir kulaklık girişi olduğundan dolayı hat girişini hoparlör olarak kullanmak zorundayım. Önceki anakartımda hat girişini hoparlör olarak kullanabiliyordum fakat bu anakartta ne yaptıysam hat girişini hoparlör olarak kullanamadım.
Kendimce bir şeyler yaptım ve Hoparlör Yapılandırmasını "Dört kanallı ses kaydı"na getirdim. Bu şekilde hat girişine takılı olan hoparlörden "Realtek HD Audio Yöneticisi"ni kullanarak ses almayı başardım. Fakat bundan öteye geçemedim çünkü oyunlarda, müzik dinlerken vs. ses sadece kulaklıktan geliyor. Benim isteğim sesin hem hoparlörden hem de kulaklıktan gelmesi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Kendimce bir şeyler yaptım ve Hoparlör Yapılandırmasını "Dört kanallı ses kaydı"na getirdim. Bu şekilde hat girişine takılı olan hoparlörden "Realtek HD Audio Yöneticisi"ni kullanarak ses almayı başardım. Fakat bundan öteye geçemedim çünkü oyunlarda, müzik dinlerken vs. ses sadece kulaklıktan geliyor. Benim isteğim sesin hem hoparlörden hem de kulaklıktan gelmesi. Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: