alpberk_alpberk Hectopat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2015 #1 OC yapmayı denedim ama beceremedim yardımcı olur musunuz ? Asus H81M-K ve G3258. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2015
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 22 Kasım 2015 #2 Dakika 38'den itibaren izleyebilirsin : Harici soğutucun yoksa voltaj vermemelisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dakika 38'den itibaren izleyebilirsin : Harici soğutucun yoksa voltaj vermemelisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
anılcan genc Hectopat Katılım 30 Ekim 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2016 #3 BilgisayarKurdu dedi: Dakika 38'den itibaren izleyebilirsin : Harici soğutucun yoksa voltaj vermemelisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... voltaj degerı kısmı yok işte bulamıyoruz
BilgisayarKurdu dedi: Dakika 38'den itibaren izleyebilirsin : Harici soğutucun yoksa voltaj vermemelisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... voltaj degerı kısmı yok işte bulamıyoruz
volkinss Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2017 #4 aynı sorunu yaşıyorum çözümü yok mu ?