Asus H81M-Plus Anakarta PCI Express 3.0 Ekran Kartı Takılır mı?

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese Merhaba,

Arkadaşlar bayramdan sonra GTX 960 ya da fiyatına göre R9 380 ekran kartı almak istiyorum. Kullandığım anakart Asus H81M-Plus. Bu anakartın grafik arabirimi PCI Express 2.0 alacağım ekran kartları PCI Express 3.0 olduğu için ne gibi bir sorun çıkar ya da ne kadar performans kaybı yaşarım? Teşekkürler.

@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF @BilgisayarKurdu @SypeR @son_goku

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam . Konunuzu hortlatmış olacağım ama umarım kusura bakmazsınız. PCI exp. 2.0 olan anakart ile PCI exp. 3.0 olan ekran kartından görüntü alabildiniz mi ?

Merhaba hocam . Konunuzu hortlatmış olacağım ama umarım kusura bakmazsınız. PCI exp. 2.0 olan anakart ile PCI exp. 3.0 olan ekran kartından görüntü alabildiniz mi ?
Görüntü alınabileceğini yıllar önce belirtmiştim. Sorun olmaz. :)

Bu arada kanıt istiyorsanız, 8350 + M5A97 R2.0 + GTX 770'li sistemimi 4 yıl kadar kullandım.

Görüntü alınabileceğini yıllar önce belirtmiştim. Sorun olmaz. :)

Bu arada kanıt istiyorsanız, 8350 + M5A97 R2.0 + GTX 770'li sistemimi 4 yıl kadar kullandım.
Teşekkür ederim aslında bizzat çalışır sistemleri inceleyip gördüm ama emin olmak için sorduğum bilişim firmaları ısrarla o olmaz biz sana şunu verelim dedikleri için bir şüphe emin olamadım kendimden . Değerli yorumunuz için teşekkür ederim .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı