Umut.06 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 120 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 6700K Asus ROG Strix 1050 Ti OC Edition XPG Gammix D30 8x2 Lexar NM610 500GB M2 SSD 1 TB Harddisk Asus Z270F Gaming Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #1 BlueStacks VirtualBox vs. vs. Uygulamalar kullanmak için açacağım.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 8 Aralık 2022 #2 Umut.06 dedi: BlueStacks VirtualBox vs. vs. Uygulamalar kullanmak için açacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS tuşunu biliyorsanız BIOS'a girin orada virtualization diye bir seçenek olması lazım onu aktif edin.
Umut.06 dedi: BlueStacks VirtualBox vs. vs. Uygulamalar kullanmak için açacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS tuşunu biliyorsanız BIOS'a girin orada virtualization diye bir seçenek olması lazım onu aktif edin.
Umut.06 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 120 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 6700K Asus ROG Strix 1050 Ti OC Edition XPG Gammix D30 8x2 Lexar NM610 500GB M2 SSD 1 TB Harddisk Asus Z270F Gaming Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #3 GG PLAYER dedi: Hocam BIOS tuşunu biliyorsanız BIOS'a girin orada virtualization diye bir seçenek olması lazım onu aktif edin. Genişletmek için tıkla... Bozarım diye korkuyorum özet gibi bir videosu var mıdır aynı arayüzde.
GG PLAYER dedi: Hocam BIOS tuşunu biliyorsanız BIOS'a girin orada virtualization diye bir seçenek olması lazım onu aktif edin. Genişletmek için tıkla... Bozarım diye korkuyorum özet gibi bir videosu var mıdır aynı arayüzde.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 8 Aralık 2022 #4 Umut.06 dedi: Bozarım diye korkuyorum özet gibi bir videosu var mıdır aynı arayüzde. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu video olursa deneyin bir. Bozma konusuna gelirsek sıkıntı çıkarmaz hocam.
Umut.06 dedi: Bozarım diye korkuyorum özet gibi bir videosu var mıdır aynı arayüzde. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu video olursa deneyin bir. Bozma konusuna gelirsek sıkıntı çıkarmaz hocam.
Umut.06 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 120 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 6700K Asus ROG Strix 1050 Ti OC Edition XPG Gammix D30 8x2 Lexar NM610 500GB M2 SSD 1 TB Harddisk Asus Z270F Gaming Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #5 GG PLAYER dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu video olursa deneyin bir. Bozma konusuna gelirsek sıkıntı çıkarmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Peki işlemci kullanımını arttırırmı bir akrabama sordum işlemciyi yakarsın demişti
GG PLAYER dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam bu video olursa deneyin bir. Bozma konusuna gelirsek sıkıntı çıkarmaz hocam. Genişletmek için tıkla... Peki işlemci kullanımını arttırırmı bir akrabama sordum işlemciyi yakarsın demişti
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 8 Aralık 2022 #6 Umut.06 dedi: Peki işlemci kullanımını arttırırmı bir akrabama sordum işlemciyi yakarsın demişti. Genişletmek için tıkla... Yok hocam işlemciniz destekliyorsa herhangi bir sorun oluşmaz.
Umut.06 dedi: Peki işlemci kullanımını arttırırmı bir akrabama sordum işlemciyi yakarsın demişti. Genişletmek için tıkla... Yok hocam işlemciniz destekliyorsa herhangi bir sorun oluşmaz.
Umut.06 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 120 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 6700K Asus ROG Strix 1050 Ti OC Edition XPG Gammix D30 8x2 Lexar NM610 500GB M2 SSD 1 TB Harddisk Asus Z270F Gaming Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #7 GG PLAYER dedi: Yok hocam işlemciniz destekliyorsa herhangi bir sorun oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır açınca sizin için bir el atarım artık Açtımda hocam işlemci kullanımı %100 diyor bir sorun yaratır mı?
GG PLAYER dedi: Yok hocam işlemciniz destekliyorsa herhangi bir sorun oluşmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır açınca sizin için bir el atarım artık Açtımda hocam işlemci kullanımı %100 diyor bir sorun yaratır mı?
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 8 Aralık 2022 #8 Umut.06 dedi: Tamamdır açınca sizin için bir el atarım artık Açtımda hocam işlemci kullanımı %100 diyor bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 5 10 dakika sonra düşmezse sorun olabilir.
Umut.06 dedi: Tamamdır açınca sizin için bir el atarım artık Açtımda hocam işlemci kullanımı %100 diyor bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam yaklaşık 5 10 dakika sonra düşmezse sorun olabilir.
Umut.06 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 120 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri i7 6700K Asus ROG Strix 1050 Ti OC Edition XPG Gammix D30 8x2 Lexar NM610 500GB M2 SSD 1 TB Harddisk Asus Z270F Gaming Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2022 #9 GG PLAYER dedi: Hocam yaklaşık 5 10 dakika sonra düşmezse sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam düştü sağ olun hocam.
GG PLAYER dedi: Hocam yaklaşık 5 10 dakika sonra düşmezse sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam düştü sağ olun hocam.
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 8 Aralık 2022 #10 Umut.06 dedi: Tamam düştü sağ olun hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.