ASUS H81M-PLUS tabanlı sisteme işlemci önerisi

Raving

Hectopat
Oyun tabanlı olacak. GTX970, 4*2 bellek, Asus H81M-Plus temelini oluşturacak sistemin. Ancak işlemci konusunda kararsız kaldım. Bu arada sistem Amerika'dan toplanacağı için fiyatlar biraz daha ucuz oluyor.

Ben de aynı sistemi alacağım biri yardımcı olursa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçemi başlıkta belirtmiştim ancak sağolsun her şeyi kafalarına göre düzeltmezse ölecek hastalığına sahip moderatör arkadaşlar onu da değiştirmişler. 2000 tl.

İşlemciye 2000 lira verecek olsam gtx 970 mi alırdım O genel bütçeydi.

@Raving Konunun başlığını "2000 TL sistem önerisi" gibi bir şey yaparsan daha iyi olur. Böyle hatalar yapmayız. Sisteme gelirsek:

2000 TL'ye bunu önerebilirim:

Kasa: Xigmatek Asgard Pro Pure Black Edition (600W)
Anakart: ASUS M5A97 R2.0
İşlemci: AMD FX-8300
Bellek: G-Skill RipjawsX 8GB(2x4)
Ekran Kartı: ASUS Radeon R9 285 STRIX
Harddisk: WD Caviar Blue 1TB

Ayrıca 2000 TL'ye GTX 970 sığar. Ancak diğer parçaları oldukça kısmak gerekir. Bu da sistemin ömrünü kısaltır ve sistem stabilitesini düşürür.

Zaten konu başlığında bütçemi belirttiğimi önceki mesajımda söylemiştim. Amerika'dan toplanacağı için Vatan Bilgisayar fiyatlarına göre biraz daha uygun olacak ama intel yerine amd alıp almamakta nasıl bir fark olur ve intel için h81m-plus iyi bir seçim midir?

Peki grafik işlemci nvidia, işlemci amd olsa nasıl olur ve hangi amd işlemciyi önerebilirsiniz 2000 liralık bir sistem için? Tabii ki amd için anakart da önerebilirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…