Asus H81M-Plus ve İntel G3258 Overclock Sorunu

FarukYILDIZ

Kilopat
Daha fazla  
Yalaşık i hafta önce bilgisayar topladım... Overclock için Recep abinin videoda yaptığı her adımı harfiyen yaptım hiç sorun çıkarmadı ancak bugün Prime95 testine sokayım dedim ve bunu gördüm %100 de 3.60 Ghz ? Windows 8.1 Önerileriniz bekliyorum ...

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güldürdün mübarek :)
Prime95 zaten işlemciyi %100 yük altına sokarak maxsimum işlemci sıcaklığı ve sistemin stabil olp olmadığını anlamamıza yarayan verileri bize sunar.
Ortada bir sorun yok.

Dostum anakartının BIOS menüsünden hazır modlar ile yaptıysan 3,6'ya çıkması çok doğal.
Hazır modlar seni 4,4GHZ hıza stabil çıkartmaz, manuel olarak voltaj vermen gerekir bu iş için.

Recep Abi'nin bahsettiğin videosunu yollar mısın? Onlar belki manuel OC yapmıştır.

Manuel yaptım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodakinin aynısını

++

Kimsemi bilmiyooo ???

Tahminimce sen otomatik overclock yaptın. G3258 otomatik overclock ile 3.6 GHz çıkan bir işlemci. Tekrar baştan manuel olarak overclock ile düzelebilir. Attığın videodan yardım alabilirsin bu konuda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı