Özgür343 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben yarın ALLAHIN izniyle yeni sistemimi alacağım. H97-PRO - Vatan Bilgisayar Anakart olarak yukarıdaki anakartı seçtim ama aklıma bir soru takıldı. Bu anakartın BIOS bölümünün görünümü nasıl kolay görünüm mü yani tek tuşla overclock'a el veriyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibimi bir BIOS bölümü var yoksa farklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2014
Merhaba arkadaşlar ben yarın ALLAHIN izniyle yeni sistemimi alacağım. H97-PRO - Vatan Bilgisayar Anakart olarak yukarıdaki anakartı seçtim ama aklıma bir soru takıldı. Bu anakartın BIOS bölümünün görünümü nasıl kolay görünüm mü yani tek tuşla overclock'a el veriyor mu? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibimi bir BIOS bölümü var yoksa farklı mı?
Doğukan Çömlekçi Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 248 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2014 #2 H97 çipsetli bir anakart ile O.C. yapamazsınız.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Eylül 2014 #3 BIOS görünümü bu videodakinden daha anlaşılır ve kolay. Doğukan Çömlekçi dedi: H97 çipsetli bir anakart ile O.C. yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yonga setinde öyle ama anakarta üretici sonradan ekleyebilir. Biraz araştırın da cevap yazın.
BIOS görünümü bu videodakinden daha anlaşılır ve kolay. Doğukan Çömlekçi dedi: H97 çipsetli bir anakart ile O.C. yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Yonga setinde öyle ama anakarta üretici sonradan ekleyebilir. Biraz araştırın da cevap yazın.
zekischen Kilopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 144 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2014 #4 Bende h97-pro aldım G3258 işlemci ile O.C yapmayı dusunuyordum ? Vatandaki arkadaşlar yapabilirsin dediler kafam karıştı şimdi. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2014
Bende h97-pro aldım G3258 işlemci ile O.C yapmayı dusunuyordum ? Vatandaki arkadaşlar yapabilirsin dediler kafam karıştı şimdi.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 3 Aralık 2014 #5 Yapabilirsiniz rahatlıkla.