ASUS H97M-E mi yoksa MSİ Z97 PC MATE mi?

SkullSword

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci i5 4690 ve ekran kartı Asus. Sizce hangi anakartı tercih etmeliyim? Cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciye OC yapılamayacağı için H97M-E almak daha mantıklı ve ucuz

Kardeşim ben sinerjiden topluyorum. Orda yok. z97 pc mate h97 ye göre daha ucuz. Hangisini tercih etmem lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemciye OC yapılamayacağı için H97M-E almak daha mantıklı ve ucuz
Kardeşim pc mate daha ucuz H97'ye göre. Hangisini tercih etmeliyim sence?

4690K almıyorsan düz 4690 alıyorsan H97M-E alabilirsin çünkü H97M-E'de M2Sata desteği var. M2Sata ile ileride çıkacak daha hızlı SSD'lerden alıp takma şansın olacak, z97 PC Mate'de bu özellik mevcut değil. PC Mate'in avantajı ne dersen ilerde aynı ekran kartında alıp SLI yada Crossfire yapabilirsin ama bunu H97M-E'de yapamazsın çünkü tek PCI-Express yuvası var.

Eyvallah kardeşim çok saol. H97M-E yi alıcam o zaman

Emin misiniz hocam ? 2 saat öncesine kadar bir sistem topladım H97 Gaming 3'lü. Şu an siteye erişemiyorum bir sıkıntı var sanırım.

Dostum OC yapmayacaksan H97M-E al derim çünkü işlemcinin çarpan kilidi yok ve MSİ H97 modelindende alabilirsin. Bu arada bende erişemiyorum siteye sıkıntı var.

Ekran kartınız ROG STRIX ise ASUS anakart almazı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…