F furkan8954 Hectopat Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Dün sistemim geldi fakat hoparlör çalişmiyor. Laptopda çalışıyor hoparlör, masaüstünde çalışmıyor. Acaba niye olabilir? Anakartim Asus H97M Plus. Ses driver güncelleme hepsini yaptım, olmuyor. Lütfen yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar. Dün sistemim geldi fakat hoparlör çalişmiyor. Laptopda çalışıyor hoparlör, masaüstünde çalışmıyor. Acaba niye olabilir? Anakartim Asus H97M Plus. Ses driver güncelleme hepsini yaptım, olmuyor. Lütfen yardım edin.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2015 #2 Sürücülerinizi doğru yükleyip doğru jack'a taktığınıza inanıyorsanız hoparlörü, hoparlörü taktığınız zaman burada bir tik olması lazım. Oradan mecut hoparlörünüzü seçiniz. Artı 0 Eksi
Sürücülerinizi doğru yükleyip doğru jack'a taktığınıza inanıyorsanız hoparlörü, hoparlörü taktığınız zaman burada bir tik olması lazım. Oradan mecut hoparlörünüzü seçiniz.