KeremTokgoz Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Bugün size bir sorum olacaktı . Her yere yazıyorum hiç cevap veren yok bugünde size geldim. Bu kasaya 750Ti Msi veya Asus modelleri sığar mı ? İçini çekemiyorum kusura bakmayın ama , çoğu Asus'un hazır bilgisayarlarında bu kasa var. İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2015
Merhaba arkadaşlar, Bugün size bir sorum olacaktı . Her yere yazıyorum hiç cevap veren yok bugünde size geldim. Bu kasaya 750Ti Msi veya Asus modelleri sığar mı ? İçini çekemiyorum kusura bakmayın ama , çoğu Asus'un hazır bilgisayarlarında bu kasa var. İyi forumlar.
ErenKorkmaz Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 376 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #2 En azından modelini söyleseydiniz... Kahin değiliz sonuçta.
_Muhammed_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #3 Kasayı oradan çıkar sıcaklık değerleri ni etkiler.
Energize Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 482 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #4 Modeli nedir ? İnternet sitesinden kartın boyutlarına bakıp cetvelle kendiniz ölçebilirsiniz.
KeremTokgoz Hectopat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2015 #5 Arkadaşlar içini falan açtım. Ekran kartını çıkardıktan sonra baya bir boşluk kaliyor psu üstte oldugu için büyük ihtimalle sığar.
Arkadaşlar içini falan açtım. Ekran kartını çıkardıktan sonra baya bir boşluk kaliyor psu üstte oldugu için büyük ihtimalle sığar.