ASUS HD6570 2GB GDDR3 nasıldır?

HasanKyncu

Hectopat
Yer
Konaklı, Izmir, Turkey
Daha fazla  
ASUS HD6570 2GB GDDR3 128BIT DVI/HDMI 16x almayı düşünüyorum sizce iyi mi yoksa hiç almıyım mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadir acaba bu ekran kartı asasins cread 2yi kaldırır mı ?

Asasins cread 2yi kaldırır mı ?

DirectX 11'i destekliyor. Windows 7 ister. Her güncel oyunu açar. Rahatlıkla oynatır. Yalnız tabii Full HD de Extreme ayarlar da deme. Gözünü yormadan her güncel oyunu açar ve oynatır.
Ha bide deneme olarak biz Pentium 4 lü makinaya kurduk 1 GB ramli Windows 7 kurduk ekran kartı için. İşlemci darboğazını test ettik. Hem de Masaüstünde.
En azından çift çekirdek işlemci ve 2 GB ram tavsiye ederim.

Simdi diğer hesaptan geldim de bana win 8 gerekiyor :/ Win 8 olan ekran kartı bulabilir misin ?

Neden yeni nesil varken eskisini öneriyorsun ? Amd' nin r serisi ekran kartlarına bakabilirsin.

Bu espiri güzeldi. Biz XP den Win 7 ye geçişimizi anlattık sen ne anladın... Yeni nesil ekran kartlarını ya win 7.1 yada Recep Beye uyup win 8.1 kurup kullanacaksın.

Yeni kararıma göre Win 8 e uygun 1 tb harddisk Nvidia ekran kartı ve ethernet kartı arıyorum. Bütçem en fazla 700 tl uygun bir şeyler bulabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…