Asus HD7850 2 GB 70 derece normal mi ?

• Konuyu başlatan OceanWave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.196
O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar bugün Black Ops 2 yükledim ve oynıyayım dedim yarım saat oynadım. Sesi kıstım oyunun birde bakayım ekran kartı fan delirmiş. Acayip hızlı dönüyordu. Aıda64 programına girdim 70 derece olmuştu sizce fazlamı ?

Ne yapmam gerek ?

70 derece o kadar abartılacak bir derece değil. Ben GTX 780 kullanıyorum benim ekran kartı bile oyunlarda 65-70 dereceyi buluyor. 85 dereceyi geçtikten sonra korkmaya başlamalısın. Kasanın fan yerleri tam dolu değilse oralara fan ekleyebilirsin.

Saolasın içim rahatladı. Baktım deli gibi dönüyor fanlar. Kasada 2 adet kasayla gelen fan var önde ve arkada olmak üzere diğerleri boş. Elime para geçince 2 adet fan alıcam. Tırstım valla 70 görünce.
70 derece o kadar abartılacak bir derece değil. Ben GTX 780 kullanıyorum benim ekran kartı bile oyunlarda 65-70 dereceyi buluyor. 85 dereceyi geçtikten sonra korkmaya başlamalısın. Kasanın fan yerleri tam dolu değilse oralara fan ekleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı