Asus HD7870 DC2 2GD5-V2 Sürücü Sorunu?

• Konuyu başlatan lazona
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 1.017

lazona

Hectopat
Merhaba arkaraşlar asus'un orjinal sitesinden ekran kartımın sürücüsünü indirdim.
Yani bu linkten: Ekran Kartı - HD7870-DC2-2GD5-V2

Fakat bu sürücü birebir aynı model ve versiyon olmasına rağmen sağlıklı çalışmadı.
Ekran alıntısında olduğu gibi çok kısıtlı özellikler çıktı. Ne çözünürlük ayarı ne de video ayarları yapabiliyorum. Her şeyi denedim ama böyle bir seçenek imkan yok bu sürücüde.
Birde amd'nin sitesinden versiyonu felan belli olmayan HD7870 yazan sürücüyü indirdim bu sürücü normal olarak full özellikleriyle sorunsuz çalıştı. Bu iki farklı sitenin sürücülerinin arasındaki fark nedir? Yani asus'un orjinal sitesinden değilde amd sitesinden indirdiğim sürücü problem yaratır mı oyunlarda felan? Bu arada işletim sistemimde windows 8.1 64 bit pro.

İşte asusun sitesinden indirdiğim hiç bir özellik ve seçenek sunmayan sürücünün ekran görüntüsü. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar.

wLXnGb.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı