E Emrahsensei Femtopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar. Aklımda 2 ürün var. ASUS TUF Gaming K3. Gamepower Clypso. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2023
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.421 Makaleler 1 Çözümler 55 7 Mayıs 2023 #2 K3 alınmaz, kronik sorunlu. Gamepower zaten başlı başına berbat. Bütçeni ve istediğin boyutu söyle ona göre bulalım.
K3 alınmaz, kronik sorunlu. Gamepower zaten başlı başına berbat. Bütçeni ve istediğin boyutu söyle ona göre bulalım.
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 ImDominatingU dedi: K3 alınmaz, kronik sorunlu. Gamepower zaten başlı başına berbat. Bütçeni ve istediğin boyutu söyle ona göre bulalım. Genişletmek için tıkla... K3 yeni aldım gayet güzel nesi sorunlu?
ImDominatingU dedi: K3 alınmaz, kronik sorunlu. Gamepower zaten başlı başına berbat. Bütçeni ve istediğin boyutu söyle ona göre bulalım. Genişletmek için tıkla... K3 yeni aldım gayet güzel nesi sorunlu?
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.421 Makaleler 1 Çözümler 55 7 Mayıs 2023 #4 Utku92 dedi: K3 yeni aldım gayet güzel nesi sorunlu? Genişletmek için tıkla... Switch sorunları, tiz sesi sorunları ve basmayan tuş sorunları görülebiliyor. Asus tamamiyle şans işi diyebileceğim bir marka oldu şu son senede.
Utku92 dedi: K3 yeni aldım gayet güzel nesi sorunlu? Genişletmek için tıkla... Switch sorunları, tiz sesi sorunları ve basmayan tuş sorunları görülebiliyor. Asus tamamiyle şans işi diyebileceğim bir marka oldu şu son senede.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.036 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 ImDominatingU dedi: Switch sorunları, tiz sesi sorunları ve basmayan tuş sorunları görülebiliyor. ASUS tamamiyle şans işi diyebileceğim bir marka oldu şu son senede. Genişletmek için tıkla... K3 ne zamandır var. ASUS'un K serisi kötü direkt. Calypso güzel de pahalı.
ImDominatingU dedi: Switch sorunları, tiz sesi sorunları ve basmayan tuş sorunları görülebiliyor. ASUS tamamiyle şans işi diyebileceğim bir marka oldu şu son senede. Genişletmek için tıkla... K3 ne zamandır var. ASUS'un K serisi kötü direkt. Calypso güzel de pahalı.
E Emrahsensei Femtopat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 Rexie dedi: K3 ne zamandır var. ASUS'un K serisi kötü direkt. Calypso güzel de pahalı. Genişletmek için tıkla... ImDominatingU dedi: K3 alınmaz, kronik sorunlu. Gamepower zaten başlı başına berbat. Bütçeni ve istediğin boyutu söyle ona göre bulalım. Genişletmek için tıkla... 1000 1500 arası k3 güzel diyorlar ondan yanayım Utku92 dedi: K3 yeni aldım gayet güzel nesi sorunlu? Genişletmek için tıkla... hocam nasıl k3 yorumlar mısın
Rexie dedi: K3 ne zamandır var. ASUS'un K serisi kötü direkt. Calypso güzel de pahalı. Genişletmek için tıkla... ImDominatingU dedi: K3 alınmaz, kronik sorunlu. Gamepower zaten başlı başına berbat. Bütçeni ve istediğin boyutu söyle ona göre bulalım. Genişletmek için tıkla... 1000 1500 arası k3 güzel diyorlar ondan yanayım Utku92 dedi: K3 yeni aldım gayet güzel nesi sorunlu? Genişletmek için tıkla... hocam nasıl k3 yorumlar mısın
Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #7 Emrahsensei dedi: 1000 1500 arası K3 güzel diyorlar ondan yanayım. Hocam nasıl K3 yorumlar mısın? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel basımı yumuşak az ses veriyor. Yazması rahat tıkır tıkır yazıyorum. ARGB de senkronize oluyor.
Emrahsensei dedi: 1000 1500 arası K3 güzel diyorlar ondan yanayım. Hocam nasıl K3 yorumlar mısın? Genişletmek için tıkla... Gayet güzel basımı yumuşak az ses veriyor. Yazması rahat tıkır tıkır yazıyorum. ARGB de senkronize oluyor.
Tolga Doğan Hectopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 823 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #8 Gamepower Clypso asla önermem. Kullandım 1 hafta sonra bozuldu tuş basmama sorunu.