xLord_07 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 BIOS güncellemek istiyorum. Bilgisayarım ASUS K401U hangi BIOS sürümü uyumludur? Linki nerededir? Bulamadım acemiyim detaylı yorumlar alabilirsem sevinirim. Flash bellek üzerinden güncelleme yapacağım. Bakınız:
BIOS güncellemek istiyorum. Bilgisayarım ASUS K401U hangi BIOS sürümü uyumludur? Linki nerededir? Bulamadım acemiyim detaylı yorumlar alabilirsem sevinirim. Flash bellek üzerinden güncelleme yapacağım. Bakınız:
aLyX3N Decipat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.090 Çözümler 1 Yer Anti Acer SSA Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #2 K401UQ|Laptops For Home|ASUS Global Everyday laptops give you exclusive usability features and a wide color choice. They are the best laptops for always-great affordability for everyone. www.asus.com Burada mevcut version 307 yazanı indiriniz. Artı 0 Eksi
K401UQ|Laptops For Home|ASUS Global Everyday laptops give you exclusive usability features and a wide color choice. They are the best laptops for always-great affordability for everyone. www.asus.com Burada mevcut version 307 yazanı indiriniz.
KS KS xLord_07 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #3 Güç bela biosu güncelledim, bu seferde windows başlangıç hatası verdi ne yaptıysam düzelmedi yeniden formatlama işi çıktı aman deyim format öncesi dışında bios güncellemeyin. Artı 0 Eksi
Güç bela biosu güncelledim, bu seferde windows başlangıç hatası verdi ne yaptıysam düzelmedi yeniden formatlama işi çıktı aman deyim format öncesi dışında bios güncellemeyin.
ThePatriotsWorld Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 306 Çözümler 3 7 Ağustos 2024 #4 Merhaba, konu bayağı eski ama Google ile gelenlere faydası olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Merhaba, konu bayağı eski ama Google ile gelenlere faydası olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et