Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Nisan 2021 #1 Boot menüsüne girmem lazım ama Boot menüsü tuşunu bilmiyorum. Boot menüsü derken şunu kastediyorum: Şimdiden teşekkürler.
Boot menüsüne girmem lazım ama Boot menüsü tuşunu bilmiyorum. Boot menüsü derken şunu kastediyorum: Şimdiden teşekkürler.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #2 F8 ile deneyin hocam.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 Açılışta yazar genelde. Eğer yazmıyorsa BIOS üzerinden önyüklenebilir cihazların önceliklerini ayarlayabilirsin.
Açılışta yazar genelde. Eğer yazmıyorsa BIOS üzerinden önyüklenebilir cihazların önceliklerini ayarlayabilirsin.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Nisan 2021 #4 Baş-ül Adam dedi: Açılışta yazar genelde. Eğer yazmıyorsa BIOS üzerinden önyüklenebilir cihazların önceliklerini ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstülerde yazıyor benimki laptop. Yener K. dedi: F8 ile deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... denerim hocam
Baş-ül Adam dedi: Açılışta yazar genelde. Eğer yazmıyorsa BIOS üzerinden önyüklenebilir cihazların önceliklerini ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstülerde yazıyor benimki laptop. Yener K. dedi: F8 ile deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... denerim hocam
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #5 Arıcan dedi: Hocam masaüstülerde yazıyor benimki laptop. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi nereden öğrendiniz?
Arıcan dedi: Hocam masaüstülerde yazıyor benimki laptop. Genişletmek için tıkla... Bu bilgiyi nereden öğrendiniz?
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Nisan 2021 #6 Baş-ül Adam dedi: Bu bilgiyi nereden öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hep masaüstü bilgisayarlarda (kaç tane PC denedim) hep yazıyor ama laptoplarda (misafirlikteyken hep denedim) yazmıyor.
Baş-ül Adam dedi: Bu bilgiyi nereden öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hep masaüstü bilgisayarlarda (kaç tane PC denedim) hep yazıyor ama laptoplarda (misafirlikteyken hep denedim) yazmıyor.
qPASHA1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 26 2 Temmuz 2022 #7 Arıcan dedi: Boot menüsüne girmem lazım ama boot menüsü tuşunu bilmiyorum. Boot menüsü derken şunu kastediyorum: Eki Görüntüle 952786 Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... F2 ile kendim kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2022
Arıcan dedi: Boot menüsüne girmem lazım ama boot menüsü tuşunu bilmiyorum. Boot menüsü derken şunu kastediyorum: Eki Görüntüle 952786 Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... F2 ile kendim kullanıyorum.