Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Haziran 2012 #1 Sürüm 2182011/08/04 güncelleme TanımBIOS 218 Düzeltildi: Sistem BIOS Setup menüsünden "Easy Flash" öğesine erişememe sorunu.Dosya Boyutu1,11 (MB)Download Küresel Güncellemeyi indirip Flash belleğe atın ve BIOS'tan Easy Flash uygulamasını çalıştırın. Bellekteki BIOS dosyasını seçip güncelleyin.
Sürüm 2182011/08/04 güncelleme TanımBIOS 218 Düzeltildi: Sistem BIOS Setup menüsünden "Easy Flash" öğesine erişememe sorunu.Dosya Boyutu1,11 (MB)Download Küresel Güncellemeyi indirip Flash belleğe atın ve BIOS'tan Easy Flash uygulamasını çalıştırın. Bellekteki BIOS dosyasını seçip güncelleyin.
technodeha Hectopat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 41 19 Mart 2014 #2 Recep abi bende bahsedilen bilgisayar var ama nasıl güncelleneceğini anlamadım. Detaylı anlatır mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2014
Recep abi bende bahsedilen bilgisayar var ama nasıl güncelleneceğini anlamadım. Detaylı anlatır mısınız?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 19 Mart 2014 #3 ZIP dosyasını indir ve dosyaları USB belleğe çıkart. USB bellek bilgisayara takılı iken bilgisayarı yeniden başlat BIOS'a gir ve en sağdaki sekmeye gel. Burada BIOS Update kısmına tıkla. Açılan ekranda USB belleği ve sonra da içindeki güncelleme dosyasını seç. İşlemi onayla ve güncellemeye başla. Cihaz şarja takılı olmalı tabi.
ZIP dosyasını indir ve dosyaları USB belleğe çıkart. USB bellek bilgisayara takılı iken bilgisayarı yeniden başlat BIOS'a gir ve en sağdaki sekmeye gel. Burada BIOS Update kısmına tıkla. Açılan ekranda USB belleği ve sonra da içindeki güncelleme dosyasını seç. İşlemi onayla ve güncellemeye başla. Cihaz şarja takılı olmalı tabi.
uencu7 Kilopat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #4 Abi bunu yaptım PC sürekli mavi ekran verip kendini resetliyor. Çözüm?