Windowsmeraklısı Centipat Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 296 Çözümler 2 Dün 16:10 #11 misty rosetta dedi: Resmi olarak yok fakat bazı yöntemlerle Windows 7'yi UEFI bir şekilde kurabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam ancak resmi olarak yok yani gereksiz yere yanlis bilgilendirme cezasi aldim bu yuzden. Madem Windows 7 nin UEFİ destegi var Allah icin hic bir ayar yapmadan direkt x64 seklinde UEFİ Windows 7 kurabilen bana ulaşsın.
misty rosetta dedi: Resmi olarak yok fakat bazı yöntemlerle Windows 7'yi UEFI bir şekilde kurabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Tamam ancak resmi olarak yok yani gereksiz yere yanlis bilgilendirme cezasi aldim bu yuzden. Madem Windows 7 nin UEFİ destegi var Allah icin hic bir ayar yapmadan direkt x64 seklinde UEFİ Windows 7 kurabilen bana ulaşsın.
Çınar ÇİFTÇİ Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 2.222 Çözümler 22 Dün 21:11 #12 Windows 7'nin UEFI, GPT kurulum desteği var. CSM özelliğini açarsanız uefi boot ettiğini görebilirsiniz.
Windows 7'nin UEFI, GPT kurulum desteği var. CSM özelliğini açarsanız uefi boot ettiğini görebilirsiniz.