denizguvennn Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Bilgisayarıma iki işletim sistemi kurmak için Prime OS yükledim ama Secure Boot hatası veriyor kapatmalısın diye araştırdım. Buldum ama benim BIOS'umda Security bölümünde Secure Boot yok. BIOS'um güncel Windows 7 model ASUS K52jc.
Bilgisayarıma iki işletim sistemi kurmak için Prime OS yükledim ama Secure Boot hatası veriyor kapatmalısın diye araştırdım. Buldum ama benim BIOS'umda Security bölümünde Secure Boot yok. BIOS'um güncel Windows 7 model ASUS K52jc.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Aralık 2020 #2 Security bölümünde olmaz zaten. Boot menüsünü kontrol edin.
denizguvennn Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Kayseri Mantısı dedi: Security bölümünde olmaz zaten. Boot menüsünü kontrol edin. Genişletmek için tıkla... ordada yok
Kayseri Mantısı dedi: Security bölümünde olmaz zaten. Boot menüsünü kontrol edin. Genişletmek için tıkla... ordada yok
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 2 Aralık 2020 #4 Fotoğrafını çekip atın. BIOS ayarlarınızı bilemediğim için net bir şey söyleyemiyorum. Ayrıca aldığınız hata ne?
Fotoğrafını çekip atın. BIOS ayarlarınızı bilemediğim için net bir şey söyleyemiyorum. Ayrıca aldığınız hata ne?
denizguvennn Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #5 Kayseri Mantısı dedi: Fotoğrafını çekip atın. BIOS ayarlarınızı bilemediğim için net bir şey söyleyemiyorum. Ayrıca aldığınız hata ne? Genişletmek için tıkla... bu prime OS tan aldığım hata şimdi bios u açıp fotolarını göndereceğim yardım edersen çok sevinirim @Kayseri Mantısı bulamadınız mı çözüm? Son düzenleme: 2 Aralık 2020
Kayseri Mantısı dedi: Fotoğrafını çekip atın. BIOS ayarlarınızı bilemediğim için net bir şey söyleyemiyorum. Ayrıca aldığınız hata ne? Genişletmek için tıkla... bu prime OS tan aldığım hata şimdi bios u açıp fotolarını göndereceğim yardım edersen çok sevinirim @Kayseri Mantısı bulamadınız mı çözüm?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #6 Ben burayı tamamen unutmuşum, kusura bakmayın. BIOS fotoğraflarını beklerken konuyu unuttum. Prime OS'u Windows üzerinden mi kuruyorsunuz?
Ben burayı tamamen unutmuşum, kusura bakmayın. BIOS fotoğraflarını beklerken konuyu unuttum. Prime OS'u Windows üzerinden mi kuruyorsunuz?
denizguvennn Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #7 Kayseri Mantısı dedi: Ben burayı tamamen unutmuşum, kusura bakmayın. BIOS fotoğraflarını beklerken konuyu unuttum. Prime OS'u Windows üzerinden mi kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet windows üzerinden kuruyorum
Kayseri Mantısı dedi: Ben burayı tamamen unutmuşum, kusura bakmayın. BIOS fotoğraflarını beklerken konuyu unuttum. Prime OS'u Windows üzerinden mi kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet windows üzerinden kuruyorum
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 10 Aralık 2020 #8 USB üzerinden kurup dener misiniz? USB ile düzgünce kurarsınız.