ASUS K52JC e-GPU Windows yükleme ekranında takılma

aytactrzgl

Hectopat
Daha fazla  
ASUS K52JC i5 bilgisayarım var.. 4 GB RAM, Nvidia 310M ekran kartı var. Nvidia GTX 1050 ekran kartı(masaüstü PC için) aldım ve çinden sipariş ettiğim bir ürünle laptopa bağladım. Bilgisayarı çalıştırdığımda ekran kartı çalışıyor fakat bilgisayar Windows yükleme ekranında takılıyor hiçbir şekilde ilerlemiyor. Kartın kablosunu çıkardığımda PC açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 1050 ve 1050ti sıkıntı cıkarıyor dıye bılıyorum gtx 960 970 980 alsan sorun olmayabılırdı 10xx li seriler sorun cıkarabılır

Dostum harici bir monitörde dene olmazsa bios ayarlarından dahili ekran kartını kapatmayı dene oda olmazsa bilgisayarda withlist vardır yani mPcie portuna başka bir şey takılınca algılamıyordur bununda tek çözümü modlu bios yüklemektir.

Bu konuda herkes aynısını söylüyor fakat kimse BIOS'un nasıl modlanacağını anlatmıyor. Sizin bir bilginiz var mı?

Bu konuda herkes aynısını söylüyor fakat kimse BIOS'un nasıl modlanacağını anlatmıyor. Sizin bir bilginiz var mı?
Dostum öncelikle benimde bu konu hakkında çok az bilgim var ama bir videoda izlediğim kadarıyla adam Bios Mods -The Best BIOS Update and Modification Source sitesinin forumundan hallediyordu. İngilizcen yeterliyse bir bakabilirsin. Video da burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS mods sitesinde hatalı BIOS güncelleme yapıp ups diyerek kaçma ihtimalleri varmış o yüzden korkuyorum.

BIOS mods sitesinde hatalı BIOS güncelleme yapıp ups diyerek kaçma ihtimalleri varmış o yüzden korkuyorum.
Dostum öncelikle kusura bakma biraz geç yazıyorum ama şuna bir açıklık getireyim bios modlamak başlı başına bir risk herhangi bir hata da geri dönülemez hatalara yol açabilirsin. Misal bu videodaki arkadaş ilk başta böyle bir hatayla meydana gelmiş bios chipi bozulmuş adam tekrardan baya uğraşarak ve bu bios mods forumundaki bir kaç bilgili arkadaşın yardımıyla zar zor düzeltebilmiş. Yani demem o ki eğer bilgin yetersizse araştırmadan etmeden bu bios modlama işine hele ki laptop biosunu modlama işine girişmeni tavsiye etmem ki zaten bu bios modlama işlemi genelde lenovonun thinkpad olmayan çoğu laptop serisinde meydana geliyor eğer senin bilgisayarın lenovo değilse büyük ihtimal modlamaya da ihtiyaç kalmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…